søndag 20. mars 2011

Flaskepost uke 11

STORFISKAN

Tirsdag 15. mars


Full fart og stormende jubel
Overskriften beskriver godt hvordan stemningen er når 13 Storfisker drar til gymsalen.

Storfiskan har blitt kjempegode på å kjøre buss, de finner seg raskt en plass og setter seg ned. Litt trangt blir det når bussen allerede er full når vi går på, men med litt godvilje går dette veldig godt!

Rine konstaterer at hun har vært i gymsalen før, og gleder seg til å prøve turnringene også denne gangen.

Aleksander stråler i ny fotballskjorte. Han har bursdag i dag, og den fine Barcelona skjorta var en av gavene han fikk! :)

Endre klatrer høyt opp i ribbeveggen og hopper ned, Julian og Trym hiver seg raskt med, dette er morsomt dere!!

Christine, Ida E., Maria, Erika og Ida B. leker butikk, de selger masse spennende og godt, og passerende blir tilbudt både is og andre godsaker.
Frida og Rine har funnet fine sjal i forskjellige farger, de har de festet til buksekanten sin, nydelige haler flagrer bak dem mens de springer over gulvet.

Hedda og Sofie sitter i turnringene, de prøver fart helt opp til månen og karusellfart. Karulsellfarten blir man litt svimmel av, så den kan man ikke prøve så lenge av gangen har de funnet ut. Trillende latter og spenningshvin høres fra jentens hjørne, det kiler i magen!!

Etter en avslappende taxitur der Ida B. nesten sovnet, er vi klare for bursdagsfeiring ute i det fine været. Aleksander er stolt 4-åring med krone og traktorkort. Vi sender opp raketter, fire i tallet selvfølgelig og spiser yo-yoghurt. (yoghurt med bær og frukt).

Vi er ute helt til vi blir hentet, det er deilig med varmere vær! :)

Fredag 18. mars

Barnas valg

Tre grupper:

Ansiktsmaling


Forming


Mat

Salims matlagingsgruppe består av Julian og Endre, de lager deilig lunsj og kakao til resten av barnehagen. Ivrige hjelper de til med oppmåling av melk, deling av agurk, paprika og dekking av bord. Velbekomme!

Lars formingsgruppe består av Sofie, de lager påskekyllinger. Fargerikt og kjempefint, det er en stolt og fornøyd Sofie som viser frem det hun har laget.

Ansiktsmalinggruppa til Lena består av Rine, Ida E., Ida B., Christine, Hedda, Aleksander og Trym. Rine, Christine og Hedda vil være heks, og snart er de grønne i ansiktet og forvandlet til skumle hekser.

Ida E. velger blomster som strekker seg fra halsen og opp til pannen. Også leppestift, da - det er viktig! :)

Ida B. vil ha et hjerte og en blomst i ansiktet mens Trym og Aleksander blir skumle sjørøvere. Snart er alle de ”nye” barna våre i full lek, den ene mer skummel enn den andre.

God helg alle sammen!


Lars og Lena.SMÅFISKAN:Mandag 14. mars:

En nydelig dag i Olderdalen. Småfiskan går ut etter frokost. Vi bruker litt tid i garderoben for å prøve å kle på oss selv, og øvelse gjør mester, for vi blir flinkere og flinkere :)

Ute er det blå himmel og sol. Sondre og Petter finner seg hver sin store bil, som de kjører frem og tilbake med. Arianna og Marie følger hakk i hæl med motorsykler.

Maia har blitt superflink til å klatre på klatrestativet, og klatrer opp uten hjelp, mens Olivia og Emilie får fart av Heidi på dissa.

Etterhvert er det guttene som disser, mens jentene er på klatrestativet. Emilie og Maia holder følge og går seg noen runder. Mens Marie rutsjer ned sklia, med ansiktet først, hun ler godt når hun treffer den lille snøflekken med nesen. «iskaldt i kinna mine» sier Marie, før hun løper opp på klatrestativet igjen. Arianna og Olivia samarbeider om å dele på et tau som henger klatrestativet. De tar tak i tauet, og kaster seg utfor mens de hyler av skrekkblandet fryd. Randi spør om de trenger hjelp, men begge hyler av glede og rister på hodet.

Vi går inn for å spise lunsj, men er ute resten av dagen sammen med Storfiskan.


Heidi og Randi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...