torsdag 28. april 2011

Delfintur til Pirbadet!Etter en lang og deilig påskeferie er vi tilbake i vakre og solfylte Olderdalen! Barna har visst vokst litt alle sammen i ferien- og det er herlig med all den energien de har med seg tilbake! At Delfinan skal på Pirbadet betyr bare en ting: Nå er det ikke lenge før de begynner på skolen. Men det første først, Pirbadet. Timene går ufattelig sent i barnehagen denne tirsdagen. "Er det lenge til i morgen si meg?!" "Hvorfor må det ta så lang tid???  Deilig vårvær og utelek hjelper litt innimellom- når vi glemmer av Pirbadet et lite øyeblikk.

Foto: Pirbadet.no

Onsdag. Den store dagen er her. "Kan vi dra med en gang egentlig?" Vi drar klokka 09.30, og tro meg- aldri før har gjengen vært på plass i bilstolen med selen på så raskt før! Vi rekker oss så vidt ut av parkeringsplassen før det bes om discomusikk. Vi kjører ikke discocab´en for ingen ting må du vite. Vi plukker opp Heidi med en dundrende bass- smilet sitter løst.

Foto: Pirbadet.no

Inne på Pirbadet går det unna. Billetter og omkledning er gjort på et blunk. Inne i barneavdelingen- og blåse opp tre sett baderinger. Det går selvfølgelig ikke raskt nok- så de hjelper ivrig til selv, våre tre dyktige skolejenter. Baderingene på plass- og to av jentene er klare for sklia.... Hvordan skal dette gå? Heidi motiveres av sjarm og iver, blir med Maria, klatrer opp trappa og hiver seg utfor. For første gang i hele sitt liv! Undertegnede nyter et varmt basseng og gode samtaler med Ida & Christine imens. Men det er da bare rettferdig at jeg blir med på neste runde? Pumpa slår heftig. Kraftigere for hvert trinn. Når det er tre trinn igjen sier det stopp. Føttende protesterer, og puster går raskt. Jeg sier i fra at nå er jeg skikkelig redd. Skal vi gå ned igjen? 10 trinn oppenfor meg står det ei forventningsfull, modig jente og ser på meg. "Kom igjen da!" Har man da egentlig noe valg? Skjelvende, hylende og ganske imponert kom vi oss ned gjennom den nye, spennende lilla sklia. "Skal vi kjøre en tur til?" "Og du, Camilla...Kan du prøve å hyle uten lyd da?!"

Foto: Pirbadet.no


Flere turer ble det!  Vi var i bølgebassenget, snurret rundt i strømmen og koste oss i velvære bassenget. Den minste skila gikk nesten varm, og det gjorde vi og. Halveis i badingen tok vi en matpause. Gjett om vi hadde det fint, i badekåper med deilig lunsj. Det var tydelig at jentene hadde godt av en pause- det var ingen av dem som hadde det travelt med å hoppe uti igjen. Spørsmål, prat og latter- samt litt sang innimellom.

Vi var skjønt enige, små og store- at dette kunne vi gjerne ha gjort, fast en dag i uka!:)

Takk for en kjempefin dag!

Heidi & Camilla

1 kommentar:

  1. Høres ut som en toppers tur, Camilla! :) Heldige delfiner, ja!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...