lørdag 23. mars 2013

Månedsplan for April 2013


APRIL 2013Vi har fortsatt hodet under vann, og befinner oss i det store havet. Vi har allerede blitt godt kjent med flere rare, spennende og litt skumle dyr som befinner seg under vannoverflaten, og har lagd flere av disse dyrene i barnehagen. Barna er utrolig stolte over det de har lagd, så ta gjerne turen inn i barnehagen for å se hva som er på vegger og i tak. Vi fortsetter denne måneden med å bli enda bedre kjent med selve havet, dyrene som befinner seg i og ved havet og bli kjent med enda flere sanger og historier om havet.


R11 3.4 Natur, miljø og teknikk «Fagområdet skal bidra til at barn blir kjent med og får forståelse for planter, dyr, landskap, årstider og vær». (Kunnskapsdepartementet, 2011, s. 22).


Vi skal også feire: Antonia, Emilie og Marie. HURRA!


Småfiskene begynner med temaet bondegård 25.4. Ta gjerne med en bok hvis dere har :-)

Iløpet av denne måneden skal storfiskene på tur til en plass som har med temaet «havet» å gjøre. Barna skal selv få være med å bestemme hvor de ønsker å dra, men forslag som: tur til Ravnkloa, tur til fjæra eller besøke en dyrebutikk med akvarium er aktuelt. Kom også med andre forslag, så skal vi se hva som lar seg gjøre og hva barna ønsker :-)

Gunhild blir borte i uke 15, og Trym stepper inn som vikar på storfiskene denne uka :-)
Gunhild, Antonia, Clara, Karina
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...