fredag 31. mai 2013

Månedsplan Juni


JUNI 2013Vi befinner oss fortsatt i jungelen, og har flere aktiviteter på planen før vi avslutter den «lange reisen». Det står allerede oppført en del aktiviteter på planen knyttet til temaet, men vi vil også være litt impulsiv. Kom gjerne med forslag :-)


I tillegg til temaet vil vi også ha litt ekstra fokus på vennskap og overgang til skole/ ny barnehage. Delfinene skal ha 3 førskoledager på Ranheim skole, og de resterende i storfiskgruppa kommer til å ta minst enda ett besøk til Humlehaugen barnehage, noe som var kjempestas sist vi var på besøk.

Rammeplanen sier at «Barnehagen skal bidra til trivsel og glede i lek og læring, og være et utfordrende og trygt sted for felleskap og vennskap». (Kunnskapsdepartementet, 2011, s.22).


I Juni vil det også bli arrangert 3. fjæradager i Hansbakkfjæra. Levering skal foregå i barnehagen (vi går ca 09.30). Henting skal foregå i fjæra, før kl 16.30. Viktig med tursekk som skal inneholde ekstra ombytte, matboks og drikkeflaske og litt ekstra varme klær alt etter vær og vind.Vi skal også feire Sondre 5år, Ciljan 3år og Jennie 2år. HURRA!Minner om sommerfesten 12.juni, fra kl 15.30. Egen invitasjon kommer :-)Gunhild, Clara, Antonia og Karina :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...