tirsdag 30. august 2011

Månedsplan Akvariet barnehage, september 2011

SEPTEMBER

Lekediktet

Nå skal vi
Ut og leke, vil
du være med. Nei. Jo

Vent litt a,
jeg skal bare,
få på meg støvla først!
J.E Vold

«Naturen gir rom for et mangfold av opplevelser og aktiviteter til alle årstider og i all slags vær. Naturen er en kilde til skjønnhetsopplevelser og gir inspirasjon til estetiske uttrykk.»
(Rammeplan for barnehagen, 2011:44)

Så trer vi inn i høstmåneden september, vi gleder oss over store sølepytter, vannlek, fargerike blad og kaldt nydelig høstvær.
I september har vi fokus på turer. Små som store. Begge deler er like bra. De gode opplevelsene står i fokus. Turglede – vi ønsker at barna skal få positive assosiasjoner til ordet «tur».

Småfiskan skal ha disco, røris, de skal bake rundstykker, gå på fine turer i nærmiljøet, samle og presse blad, ha friske utedager og bli bedre kjent med de nye tilskuddene til Akvariet barnehage denne høsten. Gjennom hverdagslige rutiner og lek skal de bli trygge hos oss.

Storfiskan skal på mange spennende turer – blant annet eventyrstund på biblioteker i byen og tur til gymsalen på gamle Ranheim skole, de skal bake boller, rydde og hjelpe til å arrangere foreldrekaffe. I september startet Randi opp med «Språksprell» for 4-og 5-åringene, det er bare å glede seg!

Delfinklubben får egen plan med ulike spennende gjøremål. Delfinan ser fram til mange lærerike, artige og kreative Delfinklubber det kommende året!

Alle foreldre er hjertelig velkommen til foreldrekaffe fredag 23. september kl 15.00.

I slutten av september blir det dugnad i barnehagen. Mer info om dette kommer på mail og lister vil bli hengt opp i garderoben.

Heidi, Randi, Camilla, Lars og Lena


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...