fredag 25. mars 2011

Flaskepost uke 12

SMÅFISKAN:
Torsdag 24. mars:

Samlingstund:

I dag tok vi med oss I-paden i samlingen, noe Småfiskan syntes var stor stas. De fikk velge selv hva vi skulle søke på.

Arianna ville se Ole Brum, noe Maia var helt enig i. Vi ble enige om å høre Ole Brum-sangen, og barna sang med.

Olivia ville søke på Mummi-trolllet, og dermed hørte vi Mummi-troll-sangen. Emilie og Marie ble så ivrige at de måtte på gulvet å danse litt.

Sondre og Petter ville søke på Thomas toget, og til Småfiskans lykke så vi en hel episode om Thomas toget :)

En litt annerledes samlingstund en det vi er vant til :)

Etter samlingen hadde vi Røris. «Habba, Habba» og «Waka, Waka» er sanger Småfiskan liker å danse til. Olivia og Arianna holdt hverandre i hendene, hoppet og hylte av glede, Marie, Maia og Emilie krøp under bordet, rundt en stol og under bordet igjen, mens de fniste til hverandre. Petter og Sondre satt tilbakelente å så på danseløvene :)

Etter 2-måltidet var Storfisk Maria sammen med oss. Da tegnet vi, perlet og så på konserten Maria hadde for oss.

En fin dag i Akvariet barnehage.

God helg.

Randi og Heidi.STORFISKAN

Forrige uke var uka da…Hedda hadde med seg en hund på Ha-med-dagen og hadde besøk av bestemor. Hun kom sent på fredag, men rakk heldigvis å spise to pølser med brød før vi gikk ut!

Hamsteren til Rine fikk være med i barnehagen, den var NESTEN ekte altså! Rine kledde på seg ullklærne og ullsokkene helt seg, og annonserte til de voksne i gangen: ”Se på mæ da!”

Maria fortalte om turen til Hitra sammen med mormor og alle søskenbarna sine – og var god hjelper sammen med de minste barna, Marie satt tett ved siden av Maria og smilte.

Ida B. fikk testet solbrillene sine ute og lekt masse sammen med Rine og Frida. Ida er en klatremus, opp på klatrestativet og full fart ned rutsjebanen!

Christine frydefullt jobbet med vanskelige lekser sammen med Salim. Etterpå fant hun fram lue, ullbukse og solbriller (!) og gikk ut i snøstormen! :)

En gul gravemaskin var det første vi så, så kom Aleksander. Det er moro med Ha-med-dag! Pølse med brød og ketchup på en fredag er helt greit syns Aleksander.

Endre sanket klistermerker som en helt, danset til musikk fra I-paden og vasket grøtkasserollen etter frokost. Kjekt med hjelp!

Trym kom tilbake på torsdag etter å ha vært i Leksvika hos mormor og morfar. Han hadde kjørt traktor, kunne han fortelle. Både sammen med morfar og onkel. Og det var ikke John Deere altså – det var Valmet!

Vi hadde latterkule nummer tjue, minst! Den kom når Julian ble spurt om han ville ha ketchup på pølsa eller i håret. Er ikke mer som skal til! :) Øynene strålte når vi hadde diplomutdeling med flagg seremoni og stor applaus.

Ida E. tok likeså godt med seg en ponni i barnehagen. Den var heldigvis ikke ekte, det kunne kanskje ha blitt litt trangt? Tålmodig loset hun Småfiskan’ tilbake på Småfiskrommet etter håndvask. Kjekt med litt hjelp!

Erika svingte seg rundt og rundt til fengende rytmer fra Aqua og Cindy Lauper. Sangen ”Barbie Girl” synges på rams mens skjørtet så vidt henger med i det voldsomme tempoet! :)

”I dag bli æ henta av bestemor!” fortalte en fornøyd Sofie en dag denne uka. Noen dager senere klatrer hun til topps på fjellet og marsjerer tøft over broen der det trehodete trollet bor.

Frida viser enda en hamster på Ha-med-dagen, og hun og Rine får seg en god latter. I Snøstorm mesterskapet trekker hun ivrig akematten med en annen Strofisk på, her er det stål i ben og armer! :)

Dette var noe av det som skjedde hos Storfiskan forrige uke. Vi toppet uka med ”Snøstorm Mesterskap” og hadde en fantastisk flott og morsom dag!!


Lars og Lena

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...