fredag 21. september 2012

Flaskepost uke 38


STORFISKAN:

Ei innholdsrik uke med mange ulike aktiviteter ute og inne.

Mandagen brukte vi dagen til å pakke inn nok en julegave, printet ut bilder fra strandagen som er hengt opp i gangen (ta gjerne en titt :-) ), og lekte resten av dagen ute :-) Det ble både båtkjøring med haier og krokodiller, lekt rødhette og ulven i dukkestua, og andre spennende aktiviteter. Vi lagde også hjemmelagde knekkebrød, som flere av storfiskene har smakt på :-)

På tirsdag hadde vi utedag, og hadde flere ulike aktiviteter ute. Vi fikk også pærer fra en av våre gode naboer som var kjempegode. Pærene ble spist sammen med drikkene vi ordnet! Barna ble kjempeglade for dette :-)

På onsdag lagde vi flere ulike leire-figurer, som barna har satt på utstilling i stua. Både troll, pinnsvin, skål og andre fine figurer :-) Vi lagde også to takke-kort til våre to gode naboer som har gitt oss både pærer og rips, og Sofie, Hedda, Rine, Frida, Ida, Maia & Emilie har vært to gode hjelpere med å skrive kortene, og satt de inni i fine egendekorerte rammer. Vi hadde også språksprell, der barna fikk gjette til ulike lyder fra en ukjent spillemann. Det kom mange gode forslag til hva lydene kunne være, og det ble til og med foreslått brokkoli noe som resulterte i veldig mye latter og humor i barnegruppa :-) herlig med slike innspill innimellom, for å løsne opp og ikke gjøre samlingene så alvorlig.

På torsdag tok vi turen til skogen, og Ida & Frida var tur-sjefer denne gangen. Vi voksne visste ikke hvor skogen var, så da var det veldig kjekt at barna hadde det klart :-) Veldig aktive barn, som har fantasien i orden. Det fantes nemmelig både løver, tigere og sjiraffer i skogen ;-)

På fredag var det barnas valg, der barna fikk velge mellom å lage grove scones, lage masker og holde på med leire. Bakegruppa sto for lunsjen i dag, og det var jammen meg storspiste barn i dag :-) Herlig!
God helg alle herlige barn :-D
Gunhild & Antonia
 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...