torsdag 26. april 2012

Månedsplan Mai 12

Mai 2012
Festmåneden mai – vi gleder oss til å pynte oss og finne fram flagg og rope høyt hurra!
Vi fryder oss over at naturen våkner til liv igjen, hestehov, krokus og hvitveis har begynt å titte frem. Denne måneden skal vi starte å så i kjøkkenhagen vår, kanskje finner sukkererter og gulrøtter igjen veien opp av jorda?
Naturen er hovedtema også denne måneden, og med så mye spennende som skjer overalt rundt oss, er det ikke vanskelig å snakke om dette både i samlingsstund, rundt matbordet og på tur.
Med naturen som tema, blir også grønt flagg et naturlig tema. Vi har fokus på sortering av søppel, besøk til Igleif og vi skal plukke søppel i nærmiljøet.

«Barna skal få utfolde skaperglede, undring og utforskertrang. De skal lære å ta vare på seg selv, hverandre og naturen. Barna skal utvikle grunnleggende kunnskaper og ferdigheter.» (Barnehageloven § 1 Formål, 2. ledd)
Småfiskan har to bursdagsbarn – fineste Maia blir 3 år! :) Og vår kjære Heidi har og bursdag, hipp hurra! Småfiskan gleder seg over våren med å dra mye på tur og mer utetid på de minste. De små turene innbyr til store sanseopplevelser for de minste skattene i barnehagen vår.
Storfiskan skal se på forandringene som skjer i naturen, de skal planlegge kjøkkenhagen og hva vi skal så i den i år, vi fortsetter med fine turer, både i nærmiljøet og litt lengre turer. Kanskje vi får sådd litt inne og?
Det blir masse deilig fiskemat til varmmat, vi gleder oss til det! :)

1. juni skal vi ha kunstutstilling i barnehagen, barna kommer til å kose seg mye med kreativ utfoldelse i den forbindelse. Vel møtt på kunstutstilling 1. juni kl 15.00! :)
Obs! Husk dugnad i bhg 30. og 31. mai, fra 17-21.00!
Vi ser fram til en spennende måned.
Camilla, Heidi, Sara, Lars, Randi, Håvard og Gunhild. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...