mandag 20. juni 2011

Flaskepost uke 24

SMÅFISKAN:


Tirsdag 14. juni:


Gapahuken,

Pledd og håndduker.

Kopper med juice og en liten sitronskive på toppen.

Rolig musikk.

Fotbad med masse skum.

Neglelakk.

Skåler med melon og druer.

Duftkremer og olje.

Massasje.

Rolige og avslappende barn


Dette er stikkord for Akvariet Spa.


Olivia storkoste seg inne på «spa-avdelingen» vår. Hun startet det hele med et fotbad sammen med Rine. De koste seg lenge med eplejuice og hver sin fruktskål. Etterpå tørket vi føttene, og smurte de inn med krem. Av og til måtte Randi se ekstra etter for det så ut som Olivia sov:) med agurk på øynene fikk Olivia krem på armene og massasje i ansiktet. I tillegg fikk hun blå neglelakk på:) Snakk om lykke. Spa-timen til Olivia ble avsluttet med en rolig stund på benken med pledd og musikk.

Arianna tok fotbad sammen med Maria. Herlig å stikke føttene ned i varmt vann med MASSE skum. Arianna spiste frukt og drakk juice. Hun lo litt for seg selv, da hun smakte på sitronen :) etterhvert ville Arianna ha massasje, på føttene, hendene og armene, med agurk på øynene. Også spa-oppholdet hennes ble avsluttet med pledd og musikk.

Sondre valgte seg eplejuice og en skål med frukt. Han nøyde seg med å få krem på armene, for han skulle nemlig leke med Petter og Marie etterpå.

Maia var litt skeptisk til fotbadet, men da hun fikk sitte på fanget til Randi tok det ikke lang tid før hun slappet av og storkoste seg. Hun delte frukten hun hadde fått med Ida B, og koste seg med juice. Maia ville ha krem på føttene og i ansiktet, og lå så lenge i ro at de voksne trodde også hun hadde sovnet. Men da Randi smurte inn krem på føttene lo Maia så hun holdt på å falle av benken :)

Marie fikk servert frukt og juice. Hun bestemte seg for å få litt ansiktsmassasje. Og agurken hun skulle ha på øynene forsvant i munnen :)

Petter var rask med å komme seg i fotbadet. «det e jo varmt jo» sa han mens han spiste frukt og drakk litt juice :) «bade mere» sa han da Randi spurte om han ville tørke føttene, og kanskje få litt krem på.

Emilie tok fotbad med Frida. «æ kose mæ» sa hun mens hun spiste frukt og drakk juice. Etter å ha kost seg i fotbadet en stund, kommer Heidi å tørker føttene, smører på krem og massere Emilie sine føtter.

«Herlig», «D kile litt», «Bade mere» og «Godt» var ord Småfiskan brukte under spa-timen. En fin, fin aktivitet både for barn og voksne :)

Heidi og Randi

STORFISKAN


SPA&VELVÆRE

tirsdag 14. juni


Lena? Når ska vi ha spa? Spør Maria. To sekunder etter høres dette:
Du? Leeena? Når e de egentlig spaet begynne? Ida E. følger på hakk i hæl.
Erika spurter forbi – skull vi itj ha spa i dag?
Mens Sofie lurer på når i alle dager var det egentlig dette spaet skulle begynne.
Endre lurer på hvorfor massasjen ikke har startet enda, skulle vi ikke ha spa i dag da??

For dere som enda ikke har gjettet det, i dag har vi hatt spa.
Og det var mange som gledet seg veldig. Derfor opplevdes nok også ventetiden som litt lang.

Men endelig var alt klart, og de første fem barna fikk komme inn i gapahuken.

Der ble de møtt av rolig, bølgende havmusikk. Stemningen innenfor kontra utenfor var stor. Rett fra action og herjing og inn i en rolig, avslappende verden.

Varmt fotbad med skum ventet barna først. Av med sokker og sko. Deilig, varmt og rolig.

Eple eller appelsinjuice med sitron ble servert, og et deilig fruktfat med melon og druer. Vi leker ikke spa i Akvariet barnehage, nei!

Christine lukker øynene og ler litt, det kiler å bli massert på føttene. Men deilig er det. Dette var bra godt utbryter hun, Christine kan kunsten med å slappe av.

Ida E. Nyter fot og håndmassasje ala Randi. Neglene blir lakkert blå. Ida forteller at hun har vært på spa før en gang og hun – på Britannia. Der var det veldig fint, med både sommerfugler i taket og stjernehimmel. Men nest etter Britannia liker hun Akvariet best som spa. Det må vi vel si oss fornøyde med!?

Maria sitter lenge med føttene i det varme fotbadet, så deilig!

Julian tusler stille inn i gapahuken, storøyd og med spenning i blikket. Ska vi få bad føttern?
Han sukker lettet når ha oppdager at vannet ikke er kaldt sånn som det pleier å være på solskinnsdager i Akvariet.

Frida lener seg tilbake i stolen og slurper fornøyd av glasset med juice. Ida B. og Rines ansikter er forvrengte av den sure sitronen på glasset, dagens ansiktsgymnastikk?

Hedda satt fornøyd og acslappet, innsmurt med velduftede krem på føttene, nå stod tåneglene for tur. Blå tånegler og en godt fornøyd liten frøken.

Aleksander ville heller sykle og lur-kikke inn i gapahuken. Og det var selvfølgelig helt greit, mosjon er jo også godt for kroppen!

Lars stod forventningsfullt å ventet på sin tur, mens barna inne i gapahuken ble enige om at forbadet ble litt i minste laget for Lars sine føtter!

Gode, varme og litt trette i kroppen gikk store og små for å spise mat, etter noen deilige timer på spa. Dette skal vi helt klart gjøre igjen, stor suksess både hos Storfiskan og Småfiskan.

Lars og Lena

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...