torsdag 31. mars 2011

Månedsplan april 2011

MATPRAT


«Spise godt akkurat nå,
Det er den virkelige og eneste nytelse»

Zinken Hopp

God mat og godt selskap skaper mye hygge. Tema i april er matprat. Det blir med andre ord mye fokus på mat, matlaging og trivsel rundt matbordet.

«Barnehagen skal bidra til at barna tilegner seg gode vaner, holdninger og kunnskap når det gjelder kosthold, aktivitet og hvile»
R06: 35

Vi skal lage tapas som er en stor favoritt hos barna, vi skal lage mat ute i gapahuken, servere grønnsaker og dip m.m. Vi skal til og med ha ordentlig dessert en dag!

Gjennom smaksleken skal Småfiskan øve seg på å kjenne igjen ulike smaker – noe surt og kanskje noe søtt?

Vi har to bursdagsbarn denne måneden: Hurra for Emilie og Marie som begge blir 2 år!!

Minidisco og «Røris» står på planen, samt påskeverksted og bakedag. Med våren følger også mer utetid og turer for de minste, det er bare å glede seg!
Storfiskan skal servere grønnsaker og dip til resten av gruppa, vi skal på mange flotte turer, påskeverksted blir det for de største også, i tillegg kommer Tarkus innom en liten tur og vi skal lage påskeutstilling. Vi skal også ha samlinger med fokus på mat, læring og lek.

Delfinklubben skal øve seg på lekser denne måneden, samt tur til pirbadet – det blir artig det!!

Påskeutstillingen blir avholdt inne i barnehagen 15. april fra kl 15.00 og utover. Det blir servert «champagne» til liten og stor. VELKOMMEN!

Påskefrokost: 13. april fra kl 08.00. Alle er hjertelig velkommen!


Heidi, Randi, Salim, Camilla, Lars og Lena

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...