fredag 30. mars 2012

Månedsplan April

APRIL : NATUREN

Denne måneden starter vi opp med et nytt tema, som er naturen. Både små og store skal bruke nærområdet denne måneden. Vi ønsker at barna skal få mange gode opplevelser med naturen. Kanskje finner vi en hestehov langs veikanten når vi går på tur, eller vi kan dra til skogen for å utforske den. Lykken er stor om vi finner en mark i sandkassen, og med skrekkblandet fryd setter vi oss på huk for å studere både edderkopper og fluer.

«Naturen gir rom for et mangfold av opplevelser og aktiviteter til alle årstider og i all slags vær. Naturen er en kilde til skjønnhetsopplevelser og gir inspirasjon til til estetiske uttrykk» (Rammeplan 2006:38)

Storfiskan` skal ha menge fine utedager, de skal også dra på fine turer sammen, og lage natursti for store og små. Tarkus kommer også en tur innom for å hilse på barna.

Småfiskan` skal også være mye ute, og de skal dra på turer i nærmiljøet. I tillegg skal de danse til herlig disko-musikk. 

Denne måneden skal vi feire to bursdager. Emilie og Marie fyller 3 år, og det skal vi feire med egenvalgt bursdagsmat, krone og raketter. HURRA!

Husk foreldresamtaler denne måneden, samt foreldremøte 16. april kl. 20.00. velkommen :)
Camilla, Lena, Lars, Gunhild, Håvard, Sara, Heidi og RandiIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...