onsdag 12. september 2012

Delfintur til Sirkusparken

Årets Delfinklubb er godt i gang med planlegging, Delfinlekser og nå har vi vært på på første tur.
Vi hadde et ønske om å dra til Munholmen, men båten som må ta oss over går ikke så ofte i september. Camilla foreslo Sirkusparken på Lade som et alternativ blant flere andre forslag. En fin liten diskusjon senere, ble turen et faktum. Av en eller annen grunn virket det som om det å reise med "Discocabben" var turens høydepunkt. Snakk om ivrig gjeng! På plass på null komma niks:) Musikken skal gjerne stå på høyt, samtidlig som vi skal prate om alt vi ser og funderer på. Spennende kombinasjon:)

Vel framme i parken var det mye spennende å finne på. Vannet som plutselig står høyt over bakken er utrolig fristende! Og ingen ble våte.... Mye fnising og RÅ latter. Delfinsjefen hadde selvfølgelig bestillt et eget korps til dagen, med drillpiker & flagg. 5 masjerende barn fulgte med i takt.

Å spise matpakken sin ute i sola er og et av høydepunktene på tur. Delfinan er rutinerte og ordner seg selv med sekk og matpakke. Ferske boller fra bakeriet ble også godt mottatt.

Etter klatring, balansering, vannlek, rollelek, løping og masse latter vendt vi snuten tilbake til barnehagen. Vel fremme hørte jeg en kommentar om at "det var en bra tur!"- noe jeg er helt enig i!:)

Gleder meg til neste tur Delfiner- dere er en herlig gjeng!

                                                                                                                           CamillaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...