tirsdag 26. februar 2013

DelfinturI dag har vi pakket påskeegg og hatt flere meningsfyllte samtaler i Delfinklubben. Med god samarbeidsånd fikk vi fyllt 6 påskeegg med masse godt + en liten påskehare. Vi tok også med oss alle de fine tingene fra omvendt julekalender og kjørte til Hjelp oss å hjelpe. De har Påskeeggstafett nå- for å kunne gi påskeegg til de som kanskje ikke ville ha fått et uten. Mer info om denne finner dere her: Påskeeggstafett.

Dere kan tro det var rimelig fristende med så mye godt på bordet! Eggene ble bra fulle, så det ble faktisk en liten smakebit til hver også:) På Moholt, hos de frivillige i Hjelp oss å hjelpe ble vi tatt i mot med varme smil som vanlig. Frida, Aleksander, Sofie og Hedda fortalte hvordan vi har omvendt julekalender og leverte alle de fine tingene vi hadde med. Som takk for hjelpa fikk de velge seg en ting hver fra et hemmelig skap. Så nå er det med gatekritt, sminkesaker, et armbånd og et lykketroll med hjem.

På turen tilbake kjørte vi innom to flotte skoler for å se hvor Delfinan skal avgårde etter sommerferien. Vi kjørte også innom barnehagen der de største barna fra Akvariet skal begynne på til høsten. Denne så veldig fin ut- og Delfinan håper vi kan komme på besøk her også før de begynner på skolen.

En fin dag med en fin gjeng!:)

Camilla
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...