fredag 14. september 2012

Flaskepost uke 37


STORFISKAN:
Ei innholdsrik uke med blant annet stranddag, spansk disco, tur til lekeplassen, og sist men ikke minst: Karneval.

På mandag landet vi etter en laaang flytur, i Spania. Vi fikk sjekket ut bagasjen, og dro rett på stranda. Der ble det mulighet for å klatre i palmetrær, leke med badeball, spise is, svømme og snorkle. En kjempefin tur, og det var godt over 30grader i Spania.

På tirsdag var delfinene på tur, og de resterende storfiskene var ute i barnehagen. Det var mye fin rollelek, og de byttet på rollene mor, far, baby, katt og morfar.

På onsdag lagde vi enda en ny julegave, og barna er godt i gang med å fylle opp juleposene sine med gaver til både mammaer, papper, søsken og besteforeldre. På formiddagen hadde vi spansk disco ute i barnehagen, noe som var kjempepopulært. Vi sto i en stor sirkel, der en og en eller to og to fikk gå inn i ringen å danse, mens vi andre sto rundt for å klappe. Vi lekte også hermegåsa, der vi løp rundt i barnehagen og gjorde ulike bevegelser til den spanske musikken :-)

På torsdag var vi på tur til lekeplassen ved Hedda, og var så heldig som fikk både låne trampolina og plukke plommer fra hagen hennes. Dette var veldig stas, og vi fikk med oss omtrent en halv bærepose med plommer tilbake til barnehagen :-) Tusen takk.
 
På fredag kom endelig den store dagen, da det skulle være karneval. Olivia tok turen til Akvariet Barnehage for å bli med på karnevallet, noe vi ble kjempeglade for! Det var stor gjensynsglede, og mange av barna lurte på hvordan Olivia har det i det nye huset og barnehagen sin. I samlingsstunden satte vi i ring, der en og en fikk stille seg i midten av ringen, å fortelle hva de var utkledd som, hvilket land de befant seg i, og hva de brukte å gjøre. Alle tok utfordringen, og det er kjempebra :-) Etterpå hadde vi to ulike aktiviteter, der den ene aktiviteten var en sanseboks, mens det andre var tampen brenner :-) Plutselig fikk vi også besøk av en frosk, litt skummelt men veldig gøy! Til lunsj ble det pølse og potetstappe/ makaroni, med champagnesaft, noe som gikk ned på høykant, med is til dessert (som vår kjære Hedda, hadde med i barnehagen for å spandere) tusen takk.


Takk for ei flott uke storfisker, og riktig god helg :-)
 
 
 
Gunhild & Antonia


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...