fredag 26. august 2011

Flaskepost uke 34

Denne uka har STORFISKAN...

Besøkt en sulten herremann ved navn Igleif. Han ble veldig glad for å se oss! :)Barna delte velvilig av godsakene de hadde med seg i sekken. Glass og metall er det beste Igleif får!

Lars viser barna hva avocadoen han kjøpte på butikken skal brukes til.


Dette skal bli en avocadoplante med tid og stunder. Vi venter i spenning...


Vi har plukket plommer i hagen til Hedda. Se for en fin gjeng Storfisker vi har! :)Verdens beste plommer!


Takk for en fin uke og riktig god helg!!

Lars og LenaSMÅFISKAN:

Mandag 22. august:

I dag ønsket vi Oliver velkommen som ny Småfisk sammen med oss. Han hadde med seg pappaen sin, og var sammen med oss ute før lunsj. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med han :)

Mandag, og utedag. Vi gikk ut rett etter frokost. Småfiskan er snare til å finne seg leker når vi har hele uteområdet for oss selv. Maia og Heidi leita etter snegler rundt gjerdet, og jammen fant de noen store snegler og en baby-snegle. Maia og Ciljan var svært fascinert. Maia syntes det var litt ekkelt å ta de opp, for det var faktisk en snegle som hadde bitt henne engang :) Oliver syntes det var stor stas å disse og ellers se seg rundt :) Emilie er nabo med Oliver, så hun slo av en prat med pappaen til Oliver. Marie dissa med superfart på dissa, hun disset så høyt at hun så huset sitt, og Langemann sitt hus.

Etter lunsj hadde Småfisk-jentene og Randi samlingstund på humpa. Det var jentene som fikk bestemme innholdet i samlingen. «Vi vil syng mange sanga æ» sa Marie, og slik ble det.

Vi fant fort ut at det var mandag, og at det fortsatt var august.

Så sang vi «Nede på stasjonen», «Ole Brum», «Olle Bolle», «Jeg gikk en tur på stien, «Ro, ro til fiskeskjær». Og sist, men ikke minst «Kaptein Sabeltann-sangen» og Pippi Langstrømpe-sangen». Jentene så meget rart på Randi da hun sang: «Her kommer Langemann Langstrømp». Marie ristet på hodet og sa: «Du kan jo itj den sangen der du Randi». Maia og Emilie var enig og ropte:»Neeeeei, det hete ikke det»

Vi var ute å lekte oss hele dagen, sammen med Storfiskan, Lena og Lars. Etter 2-måltidet fikk vi frukt med dipp, noe som smakte godt etter mange timer med lek og moro i den fine barnehagen vår:)

Tirsdag 23. august:

I dag var Småfiskan inne på formiddagen.

På planen stod det at vi skulle male juleposer. Og slik ble det :) Med grønn, rød, lilla, gull og sølv maling ble det nesten litt julestemning:)
Maia, Emilie og Marie malte med pensel, mens Oliver og Ciljan malte med fingrene, og gjett om posene ble fine. I disse posene skal vi legge julegaver i, og Småfiskan tar de med hjem når juleferien starter:)

Resten av dagen ble utedag. Maia, Emilie og Marie syklet, disset, lekte i sandkassa og lekte på klatrestativet:) Oliver storkoste seg i sandkassa og i dissa. Mens Ciljan lekte i sandkassa og danset sammen med Lars og Storfiskan. De spilte «Rasmus og verdens beste band», mens de danset og koste seg :) Vi var også så heldige å få is av Storfiskan som hadde vært på tur:) Snakk om lykke :)

Heidi og Randi


1 kommentar:

  1. Så artig med så mange fine bilder! Det nest siste fortjener en plass på veggen i barnehagen:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...