mandag 18. oktober 2010

Delfinklubb


I oktober har vi rukket å gjøre masse spennende sammen! Vi har hentet 7 svartsekker med igjenglemte klær på Ranheim skole. Av disse ble det 1 sekk med klær som vi skal gi bort, 1,5 sekker ble kastet- og 4, 5 sekk går til Uff eller Fretex.

Delfinan var kjempeivrige og fant masse klær. De pakket i sekker og bar det de kunne. Ble sekken for tung, dro de den etter seg. Her så man førsteklasses samarbeid- og ikke minst masse omtanke for de barna som ikke er like heldige som oss. Det fine med slike prosjekter er at vi får undret oss sammen om små og store spørsmål.

Vi sender en godklem til alle foreldrene 
som tar ansvar for vasking av alle klærne for oss!Vi har lekt med tall og former.
 "Lekser" er fortsatt det som er mest spennende i Delfinklubben. 
Her øver vi på å skrive navnet vårt, holde blyanten riktig- og hjelpe hverandre om vi står fast.

Jentene har ofte mye på hjertet- og her har vi rom for gode samtaler mens vi jobber sammen i ei lita gruppe. Vi øver på å sitte rolig på plassen vår når beskjeder skal formidles, samt at vi venter på tur når vi ønsker å si noe.I forrige uke var vi så heldig å ha besøk av Emil i barnehagen. Han går i 10 klasse og hadde arbeidspraksis hos oss. På onsdag ble han med i Delfinklubben- til stor glede for Delfinan. Emil hjalp til å telle ananas, skinke og tomater- som vi tegnet i store antall. Monsteret på leksa var sulten og ønsket seg masse fyll i ulike former, på pizzaen sin:)


I dagens Delfinklubb har vi hatt besøk av Øisteins tegneblyant. Ja, vi skulle gjerne hatt besøk av ham i Akvariet barnehage- men å se ham på skjermen er ikke så værst det heller.

Som dere ser av resultatet, ble vi engasjerte & inspirerte. I begynnelsen av prossessen fikk jeg litt motstand av å gjøre litt andre ting enn det Øistein gjorde på sitt bilde. Han hadde jo ikke med sol på bildet sitt!! Heller ikke speilbakgrunn! Vi snakket litt rundt dette å bli inspirert av hverandre- å ta med oss det vi liker, samt å tilføye litt av oss selv.

Akkurat som vi gjør på andre områder i livet også!

Fin høstuke!


Camilla

Se mer av Øistein Kristiansen her eller på Youtube

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...