fredag 23. november 2012

Flaskepost uke 47

SMÅFISKAN
Hei Hei
Denne uken begynte vi med en fest! Kristoffer hadde 2 årsdag, så sang vi for ham mens han hadde en krone på. Etterpå skøyt vi raketter for ham og spiste deilig fruktmix som kalles "Kronebanan". Bursdagsbarnet gledet seg spesielt over bananen med ansikt og krone :-)
Tirsdag var det kreativdag og vi malte med glittervannmaling på leretter. Man kan være så stolt når man lærte seg å holde penselen på en god måte - og det gjorde vi :-)
Onsdag var det turdag. Vi gikk i skogen. På veg plukket vi opp mange fine steiner. Alle er flinke å finne fine steiner. I skogen gjorde vi den erfaringen, at skogsgulv er ikke så flat som asfalt. Det var en bra motorikkøvelse å gå over trær, pinner og skeivt skogsgulv! Da Clara viste oss en lang kongle sa en gutt "Bæsj - det er bæsj" ;-) Men så lærte vi at det finnes mange forskjellige ting i naturen som ser kanskje litt rart ut noen gang. For eksempel pinner man kan trommle med på en stein.
På torsdag hadde vi hele barnehagen for oss alene, for storfiskan var på tur. Vi hoppet som kenguruer i Australia på puterommet, bygget hus og lange veger på stuen. Fint å ha så masse plass innimellom :-)
Fredag var vi på tur igjen, fordi været var ikke for kald og vegene var ikke glatt. Vi var veldig motivert og flink å kle på oss selv! Vi gikk til nedre lekeplassen på Olderdalen. På vegen undret og gledet vi oss veldig over de mange mange kråker som fløy på himmelen. Etter vi hadde disset, rusjet, kjørt motorsykkel og lekt i sanden var det bra å komme seg tilbake til barnehagen og spise mat :-)

God helg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...