tirsdag 27. september 2011

Flaskepost uke 38

SMÅFISKAN:


Tirsdag 20.september:

I dag var det 4 små søte som gledet seg veldig, for i dag var det gymsal på Ranheim skolen som stod på planen. Rett etter frokost kledde vi på oss, og var klare for å gå nedover. Oliver og Ciljan satt i vognene sine, mens Maia og Emilie fik være turkompis med Sofie og Endre. Flinke barn gikk på rad og rekke nedover. Vel fremme traff vi Trym og Randi (mammaen til Trym).

Vi tok med oss matpakkene og ruslet opp i gymsalen. Småfiskan var raske med å spise opp matpakkene sine, før de begynte å leke seg. Trym og mammaen hadde funnet frem utstyr og laget en fin, fin hinderløype. Oliver og Ciljan som hadde tatt seg en liten hvil på veien ned, våknet også å hev seg med i leken.

Maia syntes det var morsomt å sparke ball, hun scoret masse mål og sprang rundt omkring med en rosa ball:) Emilie forsvann opp på tjukkasen, og hoppet og spratt sammen med Storfiskan. Oliver fikk selskap av Ida, Frida og Rine. De krabbet og gikk sammen med han, noe Oliver syntes var stor stas. Ciljan kikket seg først rundt, så fikk han latterkrampe, før han begynte å sparke fotball :)

Mammaen til Trym organiserte også leker.

Først satte hun sammen benker til en firkant. Den ble fylt av masse baller. En gruppe barn fikk være inne firkanten, de skulle kaste baller ut av firkanten, mens de barna som var utenfor firkanten skulle kaste baller inni firkanten. Dette var en morsom lek både for store og små.

Etterpå lekte vi «Bjørnen sover». Det var stas æ være bjørn, og like stor stas å springe unna når bjørnen våknet :)

Etter noen timer med lek og latter var det på tide å si takk for oss, og dra til barnehagen igjen. Ciljan, Oliver, Heidi og Randi trillet opp til barnehagen, mens de andre ble hentet av Camilla og disco-caben :)

Takk for en fin, fin dag alle sammen :)
Heidi og Randi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...