onsdag 1. juni 2011

Månedsplan juni/juli 2011

SPA, HELSE & VELVÆREBarnehageåret 2010-2011 går mot slutten, hvor blir tiden av? Tenk, juni allerede!

Som overskriften sier, skal vi ha fokus på velvære denne måneden.
Hvem sier vel nei takk til et varmt fotbad, en liten massasje eller kanskje en manikyr?
Vi gleder oss stort!

«Godt kosthold og god veksling mellom aktivitet og hvile er av stor
betydning for å utvikle en sunn kropp.»
(Rammeplan for barnehagen, 2006:35)

I juni skal vi ha to hele fjæradager i Hansbakkfjæra, barna leveres og hentes i fjæra. Da blir det krabbeleiting, eventyrstund i lavvoen, natursti, oppdagelsesferd og mye annet spennende.

Delfinan har en begivenhetsrik måned foran seg – den siste i barnehagen før de begynner på skolen. Trist for oss voksne, spennende for jentene. De skal besøke Hegglia barnehjem, sykkelbanen på Eberg skal prøves ut og ENDELIG er måneden for pysjamaspartyet her. Delfinan har gledet seg til dette siden i høst. Avslutning sammen med Sjøskogbekken i fjæra blir det også tid til, litt lekser og Koseklubb, Delfinans egen avslutning her i barnehagen. Vi gleder oss til forestilling fra Delfinan på sommerfesten 8. juni, de har øvd lenge så dette blir bra! :)

Storfiskan skal ha stafett og lære seg litt forskjellige regelleiker denne måneden. Vi håper på masse godt vær så vi kan «bade» i vannsprederen. Vi skal ha frisørdag, spadag og vi skal på tur til Estenstadmarka. Og vi gleder oss selvfølgelig til to hele dager i Hansbakkfjæra. Barnas samlingsstund fortsetter i juni og juli også, følg med på planen for når det er deres barns tur.

Småfiskan skal ha Røris, noe som alltid er like populært. De skal ha bakedag og bake verdens beste rundstykker og dra på fine turer i nærmiljøet. De skal riste løs på disco og lage grønnsaker og dip til alle i barnehagen. De skal også feire Sondre som blir tre år, hurra!

Husk: Sommerfest 8. juni!

Camilla, Randi, Heidi, Salim, Lars og Lena

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...