onsdag 22. juni 2011

Tarkus & Delfinan på sykkeltur.


Sykler, hjelmer  og spreke damer drar ivrig avgårde på tur. Vi har tenkt oss på Eberg sykkelbane. På turen stopper vi for å kjøpe is- det er strålende sol og deilig varmt. Vel framme innser vi at Eberg sykkelbane er en populær plass. Her er det mange elever fra en skole på besøk. De er mye større enn oss- og de sykler fort. Jentene får valget: velge en ny tur hit en annen dag? Eller dra en annen plass? Som dere ser av bildene ble det sykkeltur ved Ranheim skole og Hitrafjæra. 

På smale stier, langs vannet og  over en bro suste vi avgårde. Tarkus var med og passet på at vi fulgte trafikkreglene og at vi syklet forsvarlig. Selv har Tarkus mistet hjelmen sin.... Han ønsker seg veldig en ny! I mellomtiden er det en rettlig "Tarkuscaps" som fungerer som hjelm. Jentene var skjønt enige om at det hadde ikke vært særlig lurt til et menneske! 

Tarkus koste seg i fjæra sammen med oss, hvor vi kasta stein i vannet, tegnet med krittsteiner og badet tærne i vannet. Vi fant fine skjell og vi undret oss over smått og stort. Det var ikke særlig populært å bryte opp for å sykle tilbake. Maria fortalte at hun skulle spandere fruktyoughurt på alle tre- og sørget for at det var noe å glede seg til!:)

En fin tur med flotte jenter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...