søndag 28. oktober 2012

Flaskepost uke 42 + 43SMÅFISKAN

I de siste to ukene skjedde masse ting. Pusslespill var veldig populært. Å sortere brikkene ut og inn igjen. Man kan også være kreativ ved å gjøre andre ting med brikker. F. eks kaste dem bak varmeoven for å teste om de sitter fast bak der eller ikke. ;-)
Vi begynte også å smøre brødskiven selv. Vi er flink å vente på tur og blir flink til å holde brødskiven, kniven og tallerken mens vi smøret. Det smaker nesten litt bedre når man smører brødskiven sin selv!
Når det ble kaldere ute hadde vi lyst til å ha det koselig på lille huset og bygget en hule. Vi prøvde hvordan det er å slå av lyset, da er det nemlig enda koseligere å kravle inn og ut av hulen. :-)
Men allikevel har vi lyst til å gå ut i den friske luften. Så gikk vi til lekeplassen på toppen av Olderdalen. På veg dit så vi at kyrne vi så siste gang hadde gått hjemme i fjøset sitt allerede og selvfølgelig plukket vi mange steiner som vi kastet i en avløpskum. Det var fine lyder når de falte i vannet.
Etter kreativ dagen med vannmaling ble lille huset en idrettshall. Så kravlet vi i en tunnel, balanserte på tunneltaket og sprang og hoppet på madrassene. Da blir man sulten og tøtt, så det var bra med mat og soving etterpå. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...