mandag 27. juni 2011

Flaskepost uke 25

SMÅFISKAN:

Mandag 20. juni:

I dag gikk turen ned til Igleif, for å kaste glass og metall før vi tar sommerferie. Sondre og Arianna var turkompis med Randi, mens Olivia og Petter var turkompis med Heidi. Maia og Marie satt i vogna. Småfiskan har blitt kjempeflinke turgåere, og ser seg både til høyre og venstre når vi skal krysse vegen, vi stopper opp når det kommer bil, og vi holder alltid en voksen i hånda.

Turen ned til Igleif gikk lett som en lek. Vel fremme ved Igleif fikk en og en kaste glass og metall ned i magen til Igleif. Han takket og bukket, og spiste seg god og mett på rødbeter-glass, leverposteibokser og kaviar tuber.

Da Igleif var god og mett, og alle posene våre var tomme, gikk Randi, Maia og Marie inn på butikken. Der satt Lars, Sofie, Hedda og Erika, de hadde basar. Vi kjøpte en remse med lodd til hver. Maia og Marie delte ut til resten av Småfiskan. I dag var det Olivia som hadde vinnerflaks. Hun og Heidi gikk tilbake til basar-bordet, og hun fikk velge seg to gevinster.

Vi ruslet videre til Bautaveien, der ligger det en lekeplass. Her spiste vi matpakkene våre. Arianna ble litt sliten, og tok seg like godt en liten strekk på benken der vi satt.

Maia og Petter disset litt etter maten. Olivia, Sondre, Marie og Randi lekte politi og røver, og løp og løp på den store lekeplassen, mens vi hylte av latter.

Etterhvert var det på tide å gå tilbake til barnehagen. Vi gikk forbi huset til Marie på veien hjem. Hun viste oss trampolina si, og fortalte at alle kunne bli med henne hjem. Vi møtte også på mammaen, pappaen og lillebroren til Marie.

Det var herlig å komme tilbake til barnehagen, og slappe av med en is sammen med Storfiskan.På tirsdag bakte vi rundstykker, de fleste forsvant på onsdagens frokost, men Småfiskan fikk også med seg rundstykker hjem.

På onsdag lagde Lena nyydelig omelett til varm mat, som vi koste oss med:)

På torsdag sprang vi stafett sammen med Storfiskan, og gjett om vi sprang :)
På fredag ble vi med Storfiskan til byen, og videre til vitenskapsmuseet. Her var det mange interessante dyr for en liten Småfisk.

Heidi og Randi


STORFISKAN

Fredag 24. juni

Vitenskapsmuseet

Småfiskan på tur


Storfiskan på tur

Sammen


Glede

Små barnehender hjelper mindre barnehender

Viser vei


Matpakker og lystig prat rundt bordene


Deilig juice som dessert


Tiger, apekatter, fisker og en sliten giraff


Ta på, lukte på og se i de rare speilene


Lister oss på tå forbi den store elgen

Spekkhoggeren klapper vi varsom på hodet

En moskus vil også gjerne hilse på


Vakre gamle smykker og tøffe sverd

Hodeskallen som vi lurer sånn på er med

Nå skaper den også hode bry hos de som jobber på museet

Etter en liten time kommer en beskjed

Hodeskallen dere har funnet er en nise

Deilig og sommerlig varmt

Vi gleder oss over en kjempefin tur og koser oss sammen

Store og små er veldig glad for å være i Akvariet barnehageLars og Lena

                                                    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...