lørdag 14. april 2012

Flaskepost uke 15

SMÅFISKAN:


Onsdag 11. april:

Sol, blå himmel, 7 fantastiske Småfisker og 2 voksne pakket sekken og dro på tur i dag. Igleif var nok sulten etter en lang påskeferie, og vi hadde med mye mat til han. I dag hadde vi med oss en ny venn på tur, nemlig Krokko. Det er en fin, fin krokodille med håndtak på sidene som barna kan holde i. Kjempe-kjekk å ha med på tur altså :)

Maia, Emilie, Marie og Ciljan fikk æren av å gå sammen med Krokko i dag. Oliver, Snorre og Kristoffer fikk sitte i vogna og se seg rundt.
Vi hadde ikke gått forbi huset til Heidi før vi hørte magen til Igleif. Den rumlet høyt og lenge. Jammen meg bra vi hadde turen i dag :)

vel fremme ved Igleif fikk alle barna kaste glass og hermetikk i magen hans. «Takk for mat» sa Igleif da vi vendte nesen hjemover for å spise wok som Lars hadde laget til oss. Nam-nam :)

Torsdag 12. april:
I dag fikk Maia, Emilie og Marie være sammen med Storfiskan på tur. De spiste mat og feiret Emilie i gapahuken før de tok turen ned til lekeplassen til Trym.
3 søte, små kom strålende fornøyd hjem fra tur for å fortelle alt de hadde gjort.
Snorre, Kristoffer, Oliver og Ciljan syntes det var stor stas å få hele barnehagen for seg selv. Bilmatta og bilene ble flittig brukt før lunsj. Vi fikk også deilig yo-yoghurt som Emilie hadde valgt til bursdags-mat.


Heidi, Sara og RandiSTORFISKANHva har vi gjort i påska 2012??

Ida: Æ har vært i Sverige, der låg vi over på hotellet i sofasæng. Mamma og pappa så på tv. Vi fikk ta mat sjøl på en kafe.

Aleksander: Æ har vært i Tydalen. Æ blæst opp ballonga. Mange. De va ikke slitsomt! Æ leika me ski og skihopperen min, også kjørt æ akebrætt.

Rine: Leika me dokka mi og trillevogna, og bamsen te Live. Æ va te mormor og bestefar, de va snø der.

Petter: Æ har vært på hytta, også bada æ i kaldvannet i bekken. Også spist æ is og godteri. Også va de haia nedi bekken. Også har æ leika mæ inni hytta og kledd mæ ut.

Hedda: Æ har vært i Åre me Petter. Også kjørt æ ne et stort fjell Bamseløypa. Også va æ på spa, først va de kaldt vann så vart de varmt vann.

Julian: Æ har vært hjæm å sett film og tv og spist godteri fra påskeegget mitt. Vi va på Metro Lekeland. Også har vi bygd lego på Vitensenteret.

Arianna: Æ har spist pasta og sett film. Også klatra æ sammen me mamma i Pirbadet.

Endre: Æ har vært på hytta og jobba me pappa og laga nytt kjøkken. Vi spist første frokosten og middagen på det nye kjøkkenet. Æ fikk påskeegg, mitt va under en lenestol, æ fant det me en gang.

Sondre: Æ har kjørt bil på besøk te bestemor og bestefar. Vi kjørt traktor te hytta, morfar kjøra sammen me mormor, mamma, pappa, tante Siri, onkel Anders og onkel Emil.

Trym: Æ har vorri på hytta te bestemor og bestefar. På lørdag fikk æ påskeegg. Når vi skull hjem kjørt æ på slalomski. Så har æ kjørt snøscooter, æ fikk styr! Også har æ fiska på fjellet, og på søndag for vi hjæm.


Ha en fin uke! :)


Gunhild, Håvard, Lars og Lena

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...