fredag 3. september 2010

Delfintur til Sjøskogbekken

Rett ved nye Ranheim skole- ligger Sjøskogbekken barnehage. Der har vi vært i dag. 3 førskolejenter og en pittelitt større. Vi ble godt mottatt av Toril, Kine og 15 spente jenter og gutter. I en stor ring på gulvet fikk vi høre hva alle het og kanskje var det noen som kjente hverandre fra før?

Målet er i allefall at vi skal bli kjent før Delfinan begynner på skolen. En gang i måneden treffer vi skoleklubben til Sjøskogbekken. Her- der eller på tur.

I dag var det bokstaver på programmet. Vi fikk høre en alfabetsang, og vi sang en annen. Vi lagde bokstaver i leire og det var til og med en lekseoppgave med bokstaver. 

Den siste halvtimen hva det mini-røris på programmet. En munter svensk stemme guidet oss gjennom apedans, hilselek og eplejakt. Det var godt å røre seg litt etter å ha vært dyktig rolig i 1,5 time.

Rørisen var utrolig artig og engasjerende. Barna og voksne koste seg og ikke minst- vi rørt oss.
(Vi har allerede bestilt cd platene vi også:))

Helt til slutt tok vi en runde med blyantgymnastikk- det var konsentrerte barn som balanserte og klatret med fingrene på blyantene. 

Vi har hatt en kjempe fin dag på Sjøskogbekken i dag. Takk for at vi får lov til å bli kjent med dere- og for at dere tar imot oss så godt:)


Camilla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...