lørdag 3. november 2012

Flaskepost uke 44

SMÅFISKAN
 
I begynnelsen av denne uke lekte vi mye ute i snøen! :-) Det er morsomt å sitte på akebrett og skli ned bakken, eller hvis man finner en voksen som springer fort og trekker akebrettet ;-) Vi ble en viktig erfaring rikere, at det er vanskeligere å sykle med trejulsykkelen på snøen en på snøfri asfalt.
På mandag var vi byggmester og bygget en togbane. Etter noen "forhandlinger" om hvem som skal ha hvilket tog og hvor togbanen skal bygges, alle togene kjørte rundt i hele rommet!
På tirsdag var vi ute og på ettermiddagen var vi så flink til å konsentrere oss lenge ved å perle. Vi gjorde det til hele perlebrettet var fullt med perler.
Torsdag var det koselig på lille huset. Vi hadde mange pledd, madrasser og så bygget vi tunnel og hus. Etterpå var det disco. Vi trente å holde balansen når vi danset på madrassene :-) Det var masse glede og fliring :-)
På fredag gikk vi ut og sklei litt på isen, men vi var så flink, så det var ingen problem. Vi likte også å spise inn i dokkehuset, det var koselig! :-)
Ha en riktig god helg! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...