fredag 29. april 2011

Månedsplan mai 2011

MAI - GRØNT FLAGG


Denne måneden har vi grønt flagg som tema i barnehagen. Grønt flagg er en miljø-sertifiseringsordning som henvender seg til barnehager og skoler. Kunnskapene gir mulighet til å ta miljøansvar både hjemme, i nærmiljøet og i samfunnet forøvrig.

Både store og små skal plukke søppel i nærmiljøet, besøke Igleif og være med på en samling som omhandler kildesortering. Denne måneden drar vi til Hansbakkfjæra for første gang dette barnehageåret. Både store og små gleder seg til det :)

I dagene før 17. mai skal vi pynte i barnehagen med fargene rødt, hvitt og blått. Vi skal lære litt om nasjonaldagen, og vi skal øve oss på å gå 17- mai tog. Hipp, hipp, hurra !

Småfiskan skal også dra på fine turer hver mandag, og vi gleder oss til det. I tillegg skal vi lage 17-mai pynt og øve på å gå i 17-mai tog.

I mai feirer vi Maia og Heidi også, HURRA!

Storfiskan får besøk av Tarkus også denne måneden. De fortsetter også med Barnas samlingstund, noe som ser ut til å bli en stor suksess. I tillegg skal de lage 17-mai-pynt, ha temasamlinger og dra på fine turer.


Delfinan skal på besøk til Sjøskogbekken barnehage. De får også hjelpe Camilla på kontoret, noe som er like populært hver gang :)

Vi håper på blå himmel og sol hele denne måneden, og ser frem til en ny måned i Akvariet barnehage.


I mai blir det dugnad i barnehagen. Mer info om dette kommer etterhvert.


Camilla, Lars, Lena, Heidi og Randi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...