søndag 9. januar 2011

Flaskepost uke 1

STORFISKAN


Mandag 3. januar

JULEGAVER

Etter en lang, fin juleferie, er samtlige Storfisker klare for nytt år. De fleste har nok fått økt lekebeholdningen sin betraktelig – de er i hvert fall ivrige etter å fortelle om julegavene sine.

Mens Delfinan har Delfinklubb, har resten av gruppa samling. Alle får fortelle litt om en gave de fikk til jul.

Trym: Æ fikk blade, æ å Chris vi bytta sjø.

Hedda: Æ fikk ny jakke som va lilla. Den vart æ gla for!

Julian: Æ fikk en grønn traktor, en John Deere, fra mormor og morfar.

Sofie: Æ fikk cd-spiller som va rosa. Æ fikk den av mamma, Kari-Anne.

Aleksander: Æ fikk den hær! (Viser fram en tøff rødrutete skjorte).

Ida B.O: Huske ikke heilt æ.

Endre: En rød racerbil med en fjernkontroll som e svart. Den brukt æ på hytta.

Frida: Æ fikk en hamster, en leike, den va rosa. Den fikk æ fra julenissen.

Erika: Æ fikk lego som man kan lage hus til Hello Kitty med. Den fikk æ ikke av julenissen da.


Lars og Lena

 
SMÅFISKAN:

Onsdag 5. januar:

Årets første utedag i 2011. Det første småfiskan gjør når de kommer ut er å spise snø. Masse snø. Og i dag var intet unntak. Emilie, Maia, Marie, Petter, Olivia og Sondre la seg rett ned og smakte på snøen, og etter ansiktsuttrykkene til barna var den veldig god :)

Etterhvert ble spader og bøtter tatt frem, og Petter og Sondre ble to bakere som lagde snø-kaker, de prøvde gang på gang, men snøen ville ikke forme seg som en kake i dag.

Maia fant frem traktoren, og var svært fornøyd med å få sitte på den å tute på oss som gikk forbi. Emilie trillet seg en liten tur med trillebåra. Og Marie og Olivia lekte seg med storspadene.

Etter mat ble det tid til en liten samlingstund. I dag var det eventyr som stod på planen. Småfiskan var spente på hvilket eventyr de skulle få høre, mens Randi var spent på om Småfiskan syntes eventyr var morsomt.

6 små satt som tente lys å hørte om «de tre bukkene Bruse». Og øynene ble større og større etter hvert som trollet ble sintere og sintere. «Ååå neeei» utbrøt Sondre da trollet ville ta den minste bukken. Olivia og Maia var snare med å hoppe i fanget til Randi da den største bukken trampet over brua. Emilie og Marie måtte se under bordet for å forsikre seg om at det ikke var noe troll der. Mens Petter lurte på om trollet fikk aua, da bukken kastet det i fossen. Og vi var enige alle sammen om at det fikk nok litt aua :)

Og snipp, snapp snute så var denne oppsummeringen ute :)

Heidi og Randi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...