søndag 3. oktober 2010

Flaskepost uke 39

Fredag 1. oktoberVi startet oktober med brask og bram – Frida fylte 3 år, og dette måtte selvfølgelig feires!:) Det skal vi snart komme tilbake til… Men først:


Emil hadde sin siste dag hos oss, dette ble naturligvis ikke feiret – MEN vi markerte dagen med sjørøverdisco og pølse med brød eller lompe i gapahuken vår.


Emil var stolt som hane, han skulle ha sin egen sjørøverfest kunne han fortelle, mens vi voksne syntes det var veldig trist og barna syntes det var vanskelig å forstå, koste heldigvis hovedpersonen seg sin siste dag i Akvariet barnehage.


Sjørøverdisco ble en stor hit – Småfiskan hadde blåst opp ballonger dagen i forveien, så her var det rocking med ballonger til Kaptein Sabeltann og annen discomusikk. Toppers!


Etter å ha danset oss varme, var det deilig å gå ut i finværet. Heidi og Tone hadde sammen med Småfiskan gjort klart maten i gapahuken. Det ble stille, ingen tvil om at pølse med brød er en aldri så liten favoritt hos mange, nei!:)


Emil hadde med seg deilig sjørøvermuffins, disse gikk fort unna, selv om mange egentlig var gode og mette av alle pølsene de hadde spist… :)


Etter mase lek og moro, var det igjen på tide med litt mat. Få av barna var sultne, men alle fikk ned bursdagsmaten Frida hadde valgt ut – rart det der…:)


Frida fikk stolt stå på en stol med en flott krone på hodet. Hun smilte beskjedent ned i bakken mens alle barna sang ”Hurra for deg”. Stas!


Vi sendte opp tre raketter – en rosa, en blå og en grønn. Etterpå spiste vi yoghurt og bær, og…muffins! Småfiskan hadde også bakt sjørøvermuffins – noe ingen hadde noe i mot!:)
Takk for en fin dag alle sammen!:)
Og Emil: lykke til i den nye barnehagen din – vi kommer til å savne deg!


Lars og LenaSmåfiskan:
Torsdag 30. septemberDen siste dagen i september – og vi beveger oss snart inn i ny måned.Da Storfiskan dro på tur, var vi snare til å rydd bort tog-banen og klossene på Lillehuset. Deretter tok vi turen innom badet, før vi satte oss på stua og ventet spent på hva som skulle skje.Ida, Sondre, Arianna, Petter og Maia skulle nemlig få være med å bake muffins. Emil skal slutte i barnehagen i morgen, og det skal vi markere med sjørøverfest.Med muffinsformer, skje, og en stor bolle med røre ble satt på bordet, og Småfiskan var snare med å hive seg over røra. Men det rare var at ingen av muffinsformene ble fulle :) Småfiskan ville nemlig bare smake på røra. De fikk litt mer, før Heidi og Randi lagde resten av muffinsene. Småfiskan hadde hele ansiktet av røre da bakingen var ferdig :) svært så fornøyd.Etter lunsj ble det tid for å smak på bakeverket vårt, og det ble tatt i mot med glede =)Nå gleder vi oss til Rine begynner som Småfisk sammen med oss, velkommen.Takk for en fin, fin dag.Heidi og Randi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...