torsdag 30. september 2010

Månedsplan oktober 2010

Naturen i forandringSeptember er forbi, vi ønsker oktober velkommen! Tema for måneden er naturen i forandring – et naturlig valg for denne måneden.
På tur kan vi undre oss sammen rundt alt det som skjer ute, blader som har skiftet farge, blomster som visner og dør, det blir kaldere, fuglene flyr mot varmere strøk og det blir mørkere. Vi gleder oss til mange spennende samtalestunder sammen, både store og små.


Delfinklubben skal hente igjenglemte klær på Ranheim Skole i Oktober. Disse klærne blir vasket av foreldrene på dugnad og senere pakket inn og gitt i gave til barnehjemmet vi samarbeider med. Det er viktig for barna å delta i slike prossesser for å få forståelse for at ikke alle har det like godt som oss. Empati er en viktig egenskap som vi ønsker å styrke i barnehagen. Vi ser og viktigheten av å ha fokus på de miljømessige godene dette gir.

Øistein dukker opp med tegneblyanten sin, vi øver på former, tall og på å sitte stille i eventyrstunden.


4-og 5- åringene fortsetter med ”Språksprell” sammen med Randi også denne måneden – det er tydelig at dette er både lærerikt og morsomt!
Vi skal ta fatt på farsdagsgavene, greit å være ute i godtida!:)
Vi skal lage tursekklapper til sekkene våre. Kjekt å ha oversikt på hva som skal være i tusekken!:)
Tarkus er tilbake fra sommerferie, og GLEDER seg til å lære barna trafikkvett. Da Tarkus sin gode venn Tone har flyttet, har han funnet en god venn i Lars som skal være med på disse samlingene.
Storfiskan har to bursdagsbarn denne måneden:
Maria blir 5 år og Frida blir 3. Hurra!


Småfiskan skal også lage tursekklapper denne måneden, de skal ha ”Røris” – noe som er like populært hver gang!:)
Rine blir ny Småfisk, og startet hos oss 4. oktober. Hun skal være sammen med Småfiskan 3 dager i uka. Vi gleder oss til å bli kjent med deg, Rine, og ønsker deg velkommen hos oss!


Foreldresamtaler: Okotber er måneden for foreldresamtaler. Vi startet med disse i uke 41. Oppsett for tidspunkt og dato blir hengt opp i garderoben i løpet av neste uke.


Vi har en innholdsrik og spennende måned framfor oss som vi ser fram til å ta fatt på!
Camilla, Heidi, Randi, Lars og Lena

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...