søndag 30. desember 2012

Flaskepost uke 50 og 51

SMÅFISKAN
 
Uke 50
På mandag begynnte vi fargeprosjektet vårt. I samlingstunden så vi at alle hadde på seg røde klær. Vi fant ut at mange leker i barnehagen også er rød. Etterpå tegnet vi - selvfølgelig med røde fargeblyanter ;-) For det var ikke så kaldt lengre kunne vi endelig gå ut igjen. Vi lekte i snøen og koste oss i frisk luft :-)

På tirsdag gikk vi en tur til Ranheim meninghethus. Der deltok vi på en gudstjeneste. Vi sang fine sanger og så et skuespill om Jesu' fødsel. På ettermiddagen var det koselig å lese en vinterbok sammen :-)


På onsdag leste vi en bok i samlingsstunden og flere bøker etterpå. Vi er flink å sitte sammen og "diskutere" sammen om bøkenens innhold ;-)


Torsdag var det vannlek. Vi koste oss i det varme vannet og ble enda flinkere å helle vannet fra en kanne i en kopp :-)

Fredag var det en koselig, deilig Lysfrokost! Fint å spise frokost sammen med mamma og pappa i barnehagen. Resten av dagen malte vi på glass og bygget et koselig hus med pleddene, bordet og stolene.


Uke 51
I siste uken før jul dro hele barnehagen til Leo's Lekeland. Det var spennende å sitte i taxien. "Kjører fort, kjører fort" sa en gutt. På lekeland klatret vi masse og rusjet ofte på en stor og laaaang rusje. Til å spise satt vi i piratrommet. Morsomt å sitte sammen med en "riktig" pirat på bordet :-)

Denne uken baket vi igjen pepperkaker. Vi er flinke bakemestere! :-)

Vi var også byggekonstruktører, vi bygget store tårn med byggeklossene og lange togbaner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...