fredag 28. september 2012

Flaskepost uke 39

STORFISKAN:

Ei kjempefin uke med vekt på både høst, dyr og Spania.

På mandag lagde vi nok en julegave, og både foreldre, søsken og besteforeldre har kjempefine gaver i vente :-) Resten av dagen brukte vi til utelek, da uka startet med knallfint vær.

På tirsdag var det utedag, og storfiskene tok turen til lekeplassen ved Trym, imens delfinene hadde klubb. Her ble det hopping på trampolina, kjøring av motorsykkel, rulling ned gressplenen og leking i sandkassa.

På onsdag bakte noen av storfiskene ei kombinert fruktkake med pærer fra naboen, og epler fra Maia. Kaka ble kjempegod, og omtrent uten sukker :-) Godt modne pærer og epler gir minst like god søtsmak som sukker, det har vi testet :-) 4-5åringene hadde også språksprell, og i dag gikk det ut på å bli kjent med ulike fuglelyder. Vi hadde forskjellige aktiviteter, og barna var veldig engasjert og interessert.

På torsdag tok vi turen til Voll gård. En knalldag med mange inntrykk. Vi fikk hilse på både griser, høner, sauer, kyr, hester, katt og hund, og fikk også hoppet litt i høyet noe som var kjempepopulært. Vi tok buss oppover, og taxi hjem. Eksemplariske barn, som er kjempegode på trafikkregler :-)

På fredag var det barnas valg og barna fikk velge i mellom storperler, høstmaleri og en tur til butikken for å handle litt og mate Igleif.

Tusen takk for at alle storfiskene har vært med på å gjøre nok ei uke helt fantastisk! Go helg.


Gunhild & Antonia
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...