fredag 2. mars 2012

Flaskepost uke 9

STORFISKAN:


GYMSALEN!!!!!


Endelig skal vi få dra til gymsalen på tur. Det første alle spør om når de kommer til barnehagen er ''Vi skal til gymsalen i dag ja?''. Så dette har vi gledet oss lenge til, selv om det er et langt stykke å gå.

Vi BEGYNNER å gå, og heldigvis har vi ganske bra tur-vær. Halvveis på turen kommer Lars på at han har glemt nøklene til gymsalen i barnehagen. Men ingen problem, får Håvard kommer springende i møte med Lars. Dette passet ganske bra egentlig, får nå får barna tatt seg en drikke pause. Etter 10min med drikke pause var vi klar til å gå igjen, da var det bare strake vegen til gymsalen.

Vi kommer fram, og skifter om til gym klærne våre. Nå må vi bare få i oss maten, så vi kan starte å leke.

''ENDELIG!'' kommer det fra Sofie når sistemann er ferdig å spise.
Nå er det 100% full gass. Barna storkoser seg.

Gunhild er blitt godt kjent med barna, og vi ser at hun er blitt en populær lekekompis:)

''Samling!'' roper Lars. Nå er det klart får noen aktiviteter sammen. Guttene mot jentene;). Noe alle er veldig gira på.

Etter en intens kamp klarte jentene så vidt å vinne mot gutten, noe Lars og gutta boys likte svært lite. ''Men det går bra'' sier Petter etter tapet, som har helt rett. Tap og vinn med samme sinn :)

Nå ser vi at de begynner å bli svette og slitne så da er det bra at vi har med eplejuice :D

Nå fyller vi på med litt god drikke, så er det snart på tide til å gjøre seg klar til taxien kommer.

Nå har vi ryddet og alle er klar til og dra hjem. Men hvor er taxien?

20 minutt for sent kommer den.

''Du mr. Taxi, du va vældig vældig treig i dag'', sier en streng Erika.


Når vi kommer tilbake til barnehagen står maten klar og vi er veldig sulten.

Det har vert en helt konge dag:) håper vi kan gjøre det igjen snart:)

Sara, Gunhild, Lena og Lars


SMÅFISKAN:
Torsdag 1. mars:


Snorre og Oliver danset til Zita og Zott piratene. De snurret rundt og rundt og rundt, helt til de ble så svimle at de falt på gulvet. De lo høyt til hverandre, før de spratt opp og begynte å danse igjen.
Maia, Emilie og Marie lekte seg ute på klatrestativet. De ordnet til en butikk, og solgte både kaffe, knekkebrød og biola til Heidi og Randi.
Ciljan syntes det var stas å være ute når snøen begynner å smelte. Han ville aller helst ta ut alle lekene som var i lekeboden. Han valgte seg til slutt en traktor, gravemaskin og en bil. Han syntes det var aller morsomst når han satt i bilen, mens en voksen kjørte frem og tilbake.


Ellers denne uken har vi:
Feiret to bursdager. På tirsdag feiret vi Camilla, og på fredag feiret vi Trym. Det er stas å feire år i barnehagen, både for liten og stor. Og alle Småfiskan synes det er stas å få være med å synge bursdagssang, sende opp raketter og spise herlig bursdags-mat som bursdagsbarnet har valgt ut.
Vi spiste super-god chicken tandoori. Det var tydelig å se at alle Småfiskan likte det, for alle hadde litt tandoori-bart :)


Sara, Heidi og Randi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...