tirsdag 4. januar 2011

Barnas stasjon


Også i år kom det inn masse flotte klær & gaver i omvendt julekalender. Den siste uka før juleferien dro Delfinklubben på tur til Barnas Stasjon for å levere gavene. Det var kun to Delfiner i barnehagen denne dagen, men vi klarte så vidt å bære med oss alle gavene selv:) Som dere ser av bildet var det stor iver å spore. På barnas Stasjon ble vi godt møtt. Her var det stas å komme! Vi fikk omvisning, informasjon om hva Barnas Stasjon er- og ikke minst, vi kjente på at de ble oppriktig glad for gavene vi kom med. Det var satt fram to kurver med følgende beskjed: "Julegaver til barna på Barnas stasjon, fra barna i Akvariet barnehage." Jentene våre fikk juice, kjeks og frukt før vi satte kursen tilbake til barnehagene. Samme ettermiddag var jeg nedover en tur til, med flere gaver. Da var det mange familier som hadde funnet fine julegaver allerede:)

Tusen takk til alle som bidro i årets omvendte julekalender- det nytter!

Tidligere har vi gitt gavene til Frelsesarmeen- og til et barnehjem i Trondheim. Barnehjemmet samarbeider vi fortsatt med. Frelsesarmeen ønsker aller helst gaver i form av penger- slik at de kan kjøpe gaver. Vi ønsker å synligjøre at også små grep nytter- og vi synes det er viktig at barna får oppleve noe konkret- som å samle inn gavene og gi dem videre.

Barnas stasjon:
[Hentet fra hjemmesiden deres.]

"Barnas Stasjon er et forebyggende tiltak for småbarnsfamilier med psykiske og/eller rusrelaterte problemer. Målgruppa er risikoutsatte familier med barn i alderen 0-6 (8) år.
Vi tror på endring og på at foreldre skal bli eksperter på egne barn. Vi har som utgangspunkt at mennesket er sosialt og at det ønsker å være en del av en gruppe.

Barnas Stasjon skal være tydelige på at det er barnas optimale utvikling vi søker, og at dette bestemmer måten vi jobber på. Tydelig informasjon om vår plikt i forhold til barns oppvekstvilkår er grunnlaget for samarbeidet med familien.
 Barnas Stasjon har omsorg for hele mennesket ved å vise varme og respekt. Samarbeid og frivillighet ligger til grunn for arbeidet, og vi tar hele mennesket på alvor."


CamillaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...