fredag 24. august 2012

Flaskepost uke 34


STORFISKAN:
Beklager at teksten ikke ble med ved første publisering, men bedre sent enn aldri ;-)

Ei innholdsrik uke med mye varierende lek både ute og inne. Alt i fra togkjøring i rutsjebanen, klatring i klatreveggen, taxi-kjøring med sykklene, rollelek der mor, far og barn er sentrale roller og politi og tyv. Vi har også begynt å lage noen julegaver i barnehagen, slik at vi får tid til å kose oss med hver enkelt aktivitet, fremfor å stresse i siste liten i Desember :-) Hva vi har lagd, er enda hemmelig for foreldrene og Arianna foreslo at barna kunne bare si "vi har iallefall ikke lagd såpe" viss mamman eller pappan spurte hva hun hadde lagd ;-)

På torsdag tok vi turen til Buran, på en veldig innholdsrik lekeplass. En veldig populær brannbil/ politibåt/ isbil og ja.. barna hadde enda flere gode forslag hva denne bilen kunne brukes til, ei stor disse, klatrestativ, sjørøverbåt og brannmann stang som det gikk an å skli seg ned. Barna var nok en gang eksemplariske å ha med seg på tur, og de nye storfiskene begynner å bli godt kjent med turreglene.

På fredag var det barnas valg, og barna fikk velge mellom ansiktsmaling, leire og sang/ eventyrstund. Når det er barnas valg legger vi vekt på at alle og enhver skal velge ut ifra hva de selv ønsker å holde på med, og ikke hva lekekompissen eller venninna velger og barna begynner å bli veldig gode på å holde det hemmelig til alle har valgt en aktivitet. Alle barna valgte ansiktmaling, utenom en og vi bestemte oss derfor for at barna kunne dele seg på de to andre aktivitetene og at de etter tur og orden kunne komme å få ansiktsmalin, noe som var veldig populært. Barnehagen var fylt av både tigere, sjørøvere, sommerfugler, militær, engler og prinsesser :-)

Takk for nok ei kjempefin uke alle storfisker! :-)


 
 
Gunhild & Antonia

1 kommentar:

  1. Lena, mamman te Sondre24. august 2012 kl. 21:17

    Så herlig med så masse fine bilda, sier mer enn tusen ord! :) Ingen tvil om at ungene koser seg i barnehagen! :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...