torsdag 16. august 2012

Flaskepost uke 33

STORFISKAN:

Ei fantastisk uke med skikkelig finvær og glade barn :-) Maia lovde alle storfiskene i barnehagen og ta med seg sola i barnehagen på mandag, og jaggu gjorde hun det. På mandag startet vi uka med "ha med dag", der de fleste begynner å bli resere på å byttelåne det de har med i barnehagen. Noen ivrige gutter byttelånte gravemaskiner, mens noen av jentene byttelånte både hester, armbånd og parfyme. Etter lunsj oppdaget Sofie at kjøkkenhagen var full av ugress, og vi tok derfor en stor rassia i kjøkkenhagen i håp om at det kommer opp både gresskar, sukkererter og reddiker iløpet av høsten.

På tirsdag kom beltedyret Tarkus på besøk, noe som var til stor glede for både de nye storfiskene men også de som har møtt han før. Noen undret seg litt på at Tarkus kom sammen med Antonia til barnehagen, og ikke Lars men etterhvert ble det godtatt at også Antonia kjente Tarkus. Et koslig besøk av Tarkus, og storfiskene begynner virkelig å bli gode i trafikken noe som gjør det enklere å dra på turer der det er trafikk :-)

På torsdag gikk turen til Korsvika, og det var mange ivrige badenymfer som ville kjenne på badetemperaturen. Flere av barna forsøkte å overbevise hverandre om at det overhode ikke var kaldt, men jeg har mine tvil ;-) Noen nøyde seg med å vasse, mens andre tok en ordentlig dukkert. Brr.. En kjempefin tur, med helt fantastiske unger :-)

I løpet av uka har vi også fått testet ut vannsprederen i barnehagen, noe som var stas for både store og små :-)
                                                                                             Gunhild & Antonia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...