tirsdag 4. oktober 2011

Flaskepost uke 39

SMÅFISKAN OG STORFISKAN:
Dette var uka da:

Småfiskan gikk på tur i nærmiljøet. Noen av barna hadde tegnet god bedring-tegninger og hilsener til Lena, og Småfiskan fikk det ærefulle oppdraget å legge det i riktig postkasse.

Småfiskan og Storfiskan var modeller for en dag. Camilla tok mange fine bilder av barna på Småfisk-rommet. Og alle er spente på å få se resultatet.

Vi spiste kjempegod fiskegrateng, laget av Randi K. Ved siden av fikk vi servert grønnsaker og nybakt brød.

Delfinan og 4-åringene hadde språksprell. De fikk være lyttemestere. Hva er det tenker kanskje du? Jo, en lyttemester er en som bruker ørene sine til å høre ekstra godt. En lyttemester lytter etter lyder, og trenger ikke å bruke øynene sine. Alle som ville fikk være lyttermester, de andre skulle gjemme seg inne på Storfisk-rommet. Da lyttemesteren kom inn, var det en som fikk si:»pip,pip,pip,pip». Med bind for øynene måtte lyttemesteren bruke ørene og finne ut hvor lyden kom fra. Det var stor stas å få være lyttemester:)

Vi lekte oss ute i regnet med spader og bøtter. Og i sandkassa ble det en stoor dam, som barna synes det var morsomt å leke i.

Vi hadde mest lyst til å kle på oss shorts og t-skjorte, bade i vannsprederen og spise is. Men det kan man jo ikke i oktober ble vi enige om. Vi tok på oss lettere klær og hadde en hel ute-dag fra morgen til ettermiddag. HERLIG

Camilla og Storfiskan tegnet til Øysteins blyant. Det er artig fyr, som tegner masse fint.

Randi og Småfiskan bygde en lang togbane som gikk både hit og dit. Med bakker, tunneler og svinger. Vi lagde en dyrehage ved siden av, der både løva, sebraen og grisen gikk sammen :)

Camilla hadde spillegruppe på barnas valg.

Randi (mammaen til Trym) laget hinderløype på barnas valg

Små og store gjennomførte brannøvelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...