søndag 27. mai 2012

Flaskepost uke 21

SMÅFISKAN`:

Torsdag 24 mai:

I dag hadde Småfiskan hele barnehagen for seg selv, det er fint noen ganger. Oliver, Ciljan, Kristoffer og Snorre gikk ut for å leke sammen med Sara og Monica, mens Emilie og Marie ble igjen inne sammen med Randi. På planen stod det bakedag,men i og med at vi skal ha kunstutstilling om en ukes tid ble det kunstdag i stedet. Småfiskan har allerede laget mye fint, og i dag skulle de to største Småfisk-jentene lage perlekunst :) Dere foreldre er så heldige å få se all kunsten fredag 1.juni.
Vi koste oss ute hele dagen. Ciljan syntes det var stas å sitte i sandkassa å leke seg sammen med Monica. Mens Oliver og Kristoffer sparket fotball. Snorre er en liten klatremus, og prøvde å klatre både på klatrestativet og disse-stativet. Emilie og Marie lekte seg også på klatrestativet. Der lagde de mye mat, samtidig som de planla sydenturen sin. De ble enige om at alle søskene deres måtte få bli med, og så klart mammaene og pappaene deres. De skulle ta skytefly til syden, og de skulle også vinke til Randi og Sara når de fløy forbi barnehagen. «Ja, for dokk må jo vær hær å pass på barnan sokker vøttu» forklarte Emilie. «Ja, men ikke oss, Julian og Snorre da, for vi sitt jo inni skyteflye vi sjø» la Marie til.
Etter mye lek og latter i sola var det godt å sette seg under parasollen å spise ostesmørbrød og drikke litt saft før Storfiskan kom tilbake.

Fredag 25 mai:
Da vi satte å spiste frokost i barnehagen i dag hørte vi noe merkelig.. vi hørte høye, rare,rumlende lyder. Hva er det, lurte vi på? Er det et fly? Er det torden og lyn? Nei, det er faktisk magen til Igleif vi hører. Gjett om han er sulten da. Vi fylte opp sekken med masse godsaker til sultne Igleif, kledde på oss og satte avgårde ned til butikken. Vel fremme var rumlelydene så høye at vi nesten måtte holde oss for ørene. Igleif vinket og smilte til oss, tydelig glade for å se oss igjen. Alle barna fikk hive mat i magen hans. Igleif fikk et herremåltid bestående av syltetøtglass, kaviartuber, leverposteibokser, maisbokser, ananasbokser, skinkeost tuber og til slutt noen glass som det var sprekker i. Vi klappet Igleif på magen å lovte å komme tilbake før sommerferien. Igleif takket for magen, og vinket oss god tur opp til barnehagen igjen. På tur oppover ble vi også både sultne og tørste så gleden var stor da vi så at Lars grillet pølser til lunsj. Snakk om fin avslutning på en fin, fin tur.

Sara, Heidi og Randi

STORFISKAN`:

Min 17. mai:


Julian: «Æ va i Tyholttårnet, der spist æ is. Åsså va æ t mormor, og der fikk æ godis og gele.»

Ida: «Æ kjøpa mæ godteri, gikk i tog og møtt mormor. Så dro æ t bestemor. Æ hjalp pappa å bær fanen»

Marie: «Æ va sammen med Eira, og så va æ t mormor å så på musikk-korpset. Åsså va æ på rutsjebanen med Eira, og gikk i tog med Eira.»

Petter: Æ va i pirbadet å sjø, åsså fikk æ is, åsså rutsja æ på den store rutsjesklia, åsså va æ på kino og så ape-filmen»

Arianna: «Æ spist is æ, åsså fikk æ kake å. Æ gikk i tog, og der møtt æ Malin og Elisabeth. Når æ kom hjem så leka æ med Barbie-dukka mi.»

Hedda: «Gikk i 17, mai tog, spist masse is, og fikk mæ ballong. Æ va masse sammen med Sofie. Åsså fikk æ pænga, 100 krona faktisk, men æ kjøpt mæ ingenting.»

Sofie: «Æ va sammen med Hedda, åsså vant æ godteri. Åsså va æ t pappaen min for han sælt pølsa på skolen. Åsså fikk æ russekort.»

Frida: «Å gikk i tog med paraply, og da gikk æ i toget med barnehagen. Åsså etterpå gikk æ å kjøpa mæ ballong,»

Maia: «Æ spist is. Åsså va æ t tante. Æ hadd på mæ kjole. Og en gang vøttu, da va æ i pirbadet med pappa.»

Erika. «Vi gikk i tog, åsså kjøpt e mæ ballong, og fiska godteri og gummifigura for å ha på arma. Æ la ballongen min på badet til tørk, og da kunna den fly igjen. Åsså spist æ bolla og så på tv.»

Emilie: «Æ å gikk i toget, åsså spist æ bolle. Åsså va æ jo i Tyholttårnet da, og der spist æ is.»

Aleksander: «Æ gikk med Celin og Sebastian i 17-mai toget. Æ å hjalp t med å bær fanen. Åsså fikk å sandwich-is og juice.»

Rine: «Æ gikk i 17. mai tog. Åsså fikk æ masse russekort. Æ og Live bytta litt. Åsså gikk æ sammen med Live.»

Trym: «Æ gikk i tog, holdt fanen og spist is. Åsså fikk æ mæ Spider Man ballong. Åsså fikk æ popcorn.»

Endre: «Æ va jo i Tyrkia. Vi va t bestemor. Åsså va vi på en resturant der hadd dem kjempegod mat. Æ spist egg, brød og bacon.»

Lars og Gunhild

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...