søndag 5. februar 2012

Flaskepost uke 5

SMÅFISKAN:


Mandag 30. januar:

I dag var det ha med dag i barnehagen. Stolte og fornøyde kom barna inn i barnehagen for å vise frem hvilken leke de hadde valgt med seg i dag.

Maia hadde valgt å ta med seg en ballong i dag, den fikk plass i hylla hennes. «Æ vil jo itj at den ska bli ødelagt» sa Maia fornøyd. Snorre hadde med seg en gåbil som så ut som elefant, og var en populær leke både for store og små. Snorre er en snill liten herremann, som delte den med alle som ønsket å låne den. Oliver hadde med seg to lekedyr, en liten hest og en liten ku. Marie hadde med seg et kjempefint teppe. Hun syntes teppe var så fint, at hun tok det like godt med seg i vogna da hun skulle sove litt. Emilie hadde med seg kjæresten til Knerten, nemlig Karoline. Kristoffer kom tilbake etter en uke i Syden, og syntes det var topp å komme tilbake.

Onsdag 1. februar:

Det ble tid til litt frilek før varm maten i dag. Marie, Maia, Emilie og Ciljan danset disco. Å holde hverandre i hendene og springe rundt og rundt var super-morsomt. Ciljan skrudde på sjarmen, og danset ivrig sammen med jentene.

Kristoffer syntes det var best å sitte i fanget til Randi og se på. Når danserne ble så svimmle at de datt på gulvet, lo Kristoffer høyt og hjertelig. Snorre har blitt kjempeflink til å gå, så han gikk frem og tilbake på gulvet, og var veldig fornøyd med seg selv :) Enda bedre ble det da Heidi skrøyt av han :)

Da maten var ferdig, var de små sultne. I dag var det ovnsbakt laks med pasta. Pesto og oliven var tilbehør for de som ønsket det. Ciljan, Snorre og Kristoffer syntes det var en merkelig varm mat som ble servert i dag, og de holdt seg til pasta før de ble så trøtte at de fikk legge seg.

Emilie smakte på både pastaen og laksen, og syntes det smakte godt. Marie kunne fortelle at hun likte rosa fisk og pasta var noe hun elsket, så det gikk helt fint å spise det. Maia ville gjerne ha både pesto og oliven på tallerken sin sammen med laksen og pastaen. De tre Småfisk-jentene spiste både to og tre porsjoner med varm mat. Snakk om å kose seg.


Sara, Heidi og Randi


STORFISKAN

Januar i bilder. :)
En finfin måned fylt av tull og tøys, aketurer og annen moro. Kos dere! :)


 Tull og tøys :)
 Later som ingenting
 Har noen sett Lars?
 Frisørdag
 Aking er ARTIG!!!


 Vi lager gipsmasker

Lars & Lena


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...