fredag 23. desember 2011

Hjelp oss å hjelpe + Delfinan i Akvariet barnehage.Klikk på bildene for å se dem i et album.

Til dere som ikke har vært i Akvariet barnehage, kan jeg nevne at vi har gavmilde barn som bryr seg om andre. I løpet av desember måned har det blitt levert pent brukte klær, leker og sko til Omvendt julekalender. Helt nye ting er også gitt bort. Foreldre i barnehagen har vasket klær og sko, som Delfinan har hentet på Ranheim skole. Dere vil ikke tro hvor mye fine klær vi finner i gjenglemthyllene der. Og det er etter at foreldrene har vært på skolen og sett over klærne.

Tirsdag denne uka dro vi til organisasjonen "Hjelp oss å hjelpe". De holder til i et kjellerlokale i Moholt studentby. Som dere ser trenger de større plass og ikke minst hyller. Er det noen som har hyller å gi bort- ta kontakt med dem via Facebook.

Her blir man møtt med hjertevarme, enten man vil gi bort noe, eller om man kommer for å få. Alle jobber her frivillig, uten en eneste krone i støtte.

Dette sier de om seg selv:

"Hjelp oss å hjelpe - Trondheim er en nøytral og non-profit organisasjon for Sør- og Nord-Trøndelag. Vi samler inn varme klær, sko, soveposer, liggeunderlag, barneklær, leker, julegaver og sportsutstyr for sesongen for alle grupper i samfunnet som har det vanskelig. Vi hjelper narkomane, hjemløse, enslige, famlier, studenter, eldre mennesker og alle andre som har behov for hjelp. Vi trenger frivillige i både Sør og Nord-Trøndelag som kan hjelpe oss med denne jobben og har du en frivillig hjelper i magen så ta kontakt med oss. 

Det som dere ikke bruker kan komme til nytte å glede andre. "


Har du noe å gi bort? Eller har du lyst til å bidra på andre måter? Kontaktinfo finner du her: ***

Delfinan gledet seg til å dra på tur. Det var så vidt de fikk plass i bilen. Når vi åpnet bagasjelokket, veltet det flere svartsekker ut! Gjett om de jobbet! Den ene posen etter den andre ble flyttet fra bilen og ned i kjelleren. Topp innsats med andre ord! Etter å ha tømt bilen og sett oss rundt, fikk Julian, Endre & Erika pepperkaker og gløgg.(Obs: Ved å trykke på uthevet tekst kommer du videre.)

Tusen takk til alle dere andre som kom med klær, leker og gaver til turen vår! Jeg kan forsikre dere om at alt ble bragt trygt fram!:)


Camilla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...