mandag 9. august 2010

Gjestebok

I dag har vi gått fra hjemmeside til blogg. Gjesteboken kunne vi selvfølgelig ikke slette. Legg gjerne inn en hilsen her- eller under hvert enkelt vedlegg!


Camilla


Stakk innom for en titt.

Heisann alle i Akvariet barnehage. Stakk innom for å gløtte på hjemmesida deres og ble vel der en times tid. IMPONERT. Kjempebra hjemmeside som ser ut til å speile en kjempe god barnehage. Har selv jobba i barnehager i nesten 20 år, og vet hvor min neste søknad skulle gått om det ikke var så langt fra mitt hjemsted. Tusen takk for titten og inspirasjonen. Mvh Jorid E. Bjørnevold
Jorid Bjørnevold ( Gjest ) ( 24/08/2010 )Hei Ina!

Vi gleder oss til du kommer:) Hilsen fra små & store i Akvariet.
Camilla, Styrer ( Gjest ) ( 19/05/2010 )

GOD 17.MAI!

Vi ønsker alle i Akvariet barnehage en riktig fin 17.mai! Klem fra Hedda, Elise, Ingunn og Klas Erik
Ingunn ( Mamma til Hedda ) ( 15/05/2010 )

HeiHei :)

No begynne æ å gled mæ te å kom neste fredag!.. vart frista te gå innom sia å lursjå på ka dokk bruke å gjør:) Fra Ina
Ina ( Gjest ) ( 13/05/2010 )

GOD JUL:-)

Heia alle sammen ønsker alle i akvariet en fantastisk god jul. Takker for kjempefine tegninger og hilsninger fra personalet og ikke minst "rødfiskene mine". Savner dere alle. :-)Stor juleklem fra Merete.
Merete ( Gjest ) ( 18/12/2009 )

Mail

Hei og takk for hyggelig hilsen:) Kontakt oss på post@akvarietbarnehage.no Hilsen Camilla
( Gjest ) ( 14/10/2009 )

Hej hej !

Vad trevligt det verkar vara här. :) jag undrar ifall jag kan få någons mail för det funkar inte riktigt att senda mail till er :/ carolinelidberg@hotmail.com Jag har lite frågor :) Ha en bra dag :) mvh caroline
Caroline ( Gjest ) ( 06/10/2009 )

Jeg er imponert...

...over detaljerte referater fra barnas liv i barnehagen. Kjempespennende å lese! Jeg er veldig glad for at Maria er så heldig å få gå i Akvariet Barnehage. Dere er en meget dyktig stab som virkelig er profesjonelle i faget!
Heidi ( Mamma til Maria ) ( 28/08/2009 )

Flaskepost!

Takk for flotte referat i flaskeposten -både for storfisker og småfisker! Det er veldig hyggelig å lese hva barna faktisk holder på med store deler av dagen... Det er jo ikke så mye vi får høre fra "hovedpersonene" selv! Tusen takk også for de flotte dagene dere arrangerte i fjæra - det var et flott tiltak!
( Mamma til Hedda ) ( 17/08/2009 )

Snart nytt barnehageår!

...Og jeg gleder meg til å starte på igjen å treffe alle "ungene mine". Ha en fin sommer alle sammen, vi snakkes til høsten!:)
Lena ( Gjest ) ( 05/06/2009 )

Hei Tobias, Nicolas & Beate-Aimeè!

Så trivelig at dere stikker innom:) Vi vil gjerne ha besøk når dere kommer til Trondheim! Høres deilig ut med lang sommerferie, kos dere masse! Kanskje vi ser dere i løpet av sommeren?:) Hilsen fra Camilla
( Gjest ) ( 04/06/2009 )

Heisann!!

Koselig å se inne på hjemmesiden deres, -like fin som alltid:) Var inne på flaskeposten og leste referat. Må innrømme tårene ikke var langt unna, da jeg leste om "småfiskan" mine, som ikke er så små lengre:) Håper vi får til å komme nedover en ukedag så vi får hilst på... Her har vi det veldig flott, bortsett fra at plenen vår ble dekt av snø igår!!! En smule bortskjemt med fint vær nå:) Ellers har jeg og guttene bare 3uker igjen med barnehage før vi tar 2mnd sommerferie:D Det blir deilig!!!! Stoor klem fra Nicolas, Tobias og Beate-Aimeé
( Gjest ) ( 28/05/2009 )

Til dugnadsfolket!

Takk for en iherdig innstats på årets dugnad! Tipper den nye benken blir en flott arena for samlingsstund og lek. Bordene ute er som nye, "stua" føles og som ny:) Håper alle hadde det like trivelig som stemningen ga en god indikator på! God langhelg alle sammen, hilsen fra Camilla.
Styrer i barnehagen. ( Gjest ) ( 28/05/2009 )

Så fin hjemmesiden har blitt!

Det var veldig hyggelig å besøke hjemmesiden i dag! Ny layout og nye bilder! Ellers var det veldig hyggelig å hente barna på "streikedagen" Barna var så fornøyde som hadde fått ansiktsmaling. Det var jo rene festen med boller og saft. Vi får krysse fingrene for en likeverdig behandling av barnehagene når det nå snart skal avgjøres.
( Mamma til Elise ) ( 22/05/2009 )

PÅSKE

Heia ønsker alle barna, foreldre og ansatte en riktig god påske her oppe fra Vikåsen:-)))
Merete(permisjon fra akvariet) ( Gjest ) ( 31/03/2009 )

Tusen takk for hyggelig morsdags hilsen!

Det var en veldig spent 4 åring som kom hjem forrige fredag med pakke til mamma! Den måtte pakkes opp med en gang! Veldig hyggelig å få en så fin morsdagsgave :-) Tusen takk til dere også som sikkert "trekker litt i trådene" for å få dette til.
Klem fra Ingunn ( Mamma til Elise ) ( 10/02/2009 )

Fra toppen på Vikåsen:-)

Sender en stor hilsen til barna i Akvariet barnehage,savner dere allerede masse masse:-) Lover å komme ofte på besøk og håper dere tar turen her oppe på Vikåsen:-) Mange kos og klemmer fra Merete:-)
Merete som er ute i permisjon:-) ( Gjest ) ( 16/01/2009 )

God Jul!

En riktig god jul & et godt, spennende år ønskes små og store i Akvariet:) Hilsen fra Camilla
( Gjest ) ( 23/12/2008 )

God Jul og Godt Nytt Akvariet barnehage År!

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år! Håper alle får sine ønsker oppfylt! Gratulerer til Ida som har fått en lillebror- det må jo være årets julegave! Juleklem fra Hedda, Elise, Ingunn og Klas Erik
( Mamma til Hedda ) ( 21/12/2008 )

God Jul

Ønsker alle barn og foreldre i Akvariet barnehage en riktig god jul og et godt nytt år:-)
Merete ( Gjest ) ( 19/12/2008 )

Takk!

Tusen takk for flotte farsdagsgaver! Stolte barn i heimen:)
Frode ( Pappa til Endre ) ( 10/11/2008 )

Så morsomt med bilder : )

Tusen takk for at dere gir oss et innblikk i den flotte barnehagen! Det er veldig gøy å se hva dere driver med om dagene, for vi får absolutt ikke høre noen ting om hva som skjer...! Det er også veldig hyggelig å lese flaskeposten : )
Ingunn ( Mamma til Hedda ) ( 15/10/2008 )

Så artig

å lese om turene til Gulfiskan! :) Greit å vite hva de har gjort når han ikke kan prate så mye selv enda!
( Mamma til Julian ) ( 19/09/2008 )

F I N E FORTELLINGER

Takk for noen fine dikt/fortellinger fra turene i barnehagen. Klem Elida og mamman
elida ( Mamma til Elida ) ( 26/08/2008 )

En sommer er snart over..

men Elise gleder seg veldig til å begynne i barnehagen igjen! Det blir veldig spennende og se hvordan Hedda finner seg til rette i Akvariet barnehage! Jeg føler meg veldig trygg på at det kommer til å gå veldig bra! Håper alle barn, ansatte og foreldre har hatt en deilig sommerferie! Vi gleder oss til å se dere alle igjen!
Ingunn ( Mamma til Elise ) ( 03/08/2008 )

God sommer til alle!

Ønsker alle barn, ansatte og foreldre i barnehagen en riktig god sommer!
Berit ( Mamma til Ida ) ( 09/07/2008 )

God sommer!

No fortjene alle barn, foreldre og go jentan`i Akvariet barnehage en stor takk for et flott barnehageår! Det er vemodig å si farvel til årets Delfinklubb & Elias som flytte..... Lykke, lykke til i ny barnehage Elias! Til Ane, Stine, Edward, Magnus, Joakim & Cornelius vil æ si takk for en spennende Delfinklubb og æ veit at dokker vil få det fint på skolen! Til alle 7- husk vårres skriftlige avtale, glæde mæ te å treff dokker på besøk i barnehagen igjen:) Vi håpe på en god sommer og ønske gamle og nye "fiska" tebake 4 august:) Beste hilsen fra Camilla
Styrer ( Gjest ) ( 08/07/2008 )

Da er det slutt for denne gan:(

Da er snart inn i siste uke før sommerferien begynner og ikke minst siste uke for Edward og oss på Akvariet Barnehage.En barnehage som kan være stolt over hvem de er.En utrolig flott og lærerik tid har vi hadt på Akvariet:)Edward har fått lært masse og utfordringan har vært der,mange turer og opplevelser. Mammaen til Edward er sikker på at dette er den flotteste og tryggeste barnehage som fins:=)Vi er veldig glade for at Edward har fått vært hoss dere.En stooooor takk til alle ansatte på Akvariet Barnehage som har tatt godt vare på Edward den tiden han har vært der..Du kan trygt være stolt over den Barnehagen du har fått til Camilla:)Edward og mamma kommer gjerne på besøk..En ekstra takk til Camilla,Merete og Lena som har hadt mye med Edward..Go sommer til alle ansatte og foreldre i Akvariet barnehage..Hilsen Edward,Anne og Hans
( Mamma til ) ( 03/07/2008 )

Vil ønske alle store og små en fin sommerferie, her flyr dagene og vi storkoser oss sammen med lille Sondre. :) Ha en fantastisk fin ferie alle sammen! Hilsen Lena og Sondre :)
( Gjest ) ( 03/07/2008 )

Takk

Tusen takk for at jeg fikk komme og se på barnehagen. Jeg ble virkelig inspirert.Ikke alle barnehager som har så fine lokaler. Så ut som barna var fornøyde også:-)
Lisbeth ( Gjest ) ( 25/05/2008 )

Så fiiiin...

hjemmesiden har blitt!:) Her skjer det stadig forandring!:) Utolig masse flotte bilder av de flotte barna "våre"!:) Ha en fortsatt fin dag og en riktig god helg!:)
Lena ( Gjest ) ( 23/05/2008 )

Takk for at dere har tatt så godt imot Elise!

Nå har Elise vært hos dere i godt og vel en måned og det virker som hun trives svært godt i Akvariet barnehage! Vi har fått et veldig godt inntrykk av barnehagen og vi er spesielt glade over at dere har så mange snille og omsorgsfulle voksne i barnehagen! Det betyr alt! Håper dere får en fin vår alle sammen. Stor klem fra oss!
Ingunn ( Mamma til Elise ) ( 06/04/2008 )

Riktig god påske!

Takk for en trivelig påskefrokost i dag:) Det er iallefall ikke plassen det kommer an på! Flott at så mange tok seg tid til en matbit og en kopp kaffe. Det er skikkelig stas å vise fram barnehagen til mamma og pappan sin altså! Vil ønske små og store en riktig god påske! Hilsen fra Camilla. mamma til Mia og
( Mamma til Endre ) ( 14/03/2008 )

Camilla fylle idag 31 år

!! Så arti å sjå heimesida dåkkers med bilda og greier. Der har du gjort ein flott jobb!!! Har prøvd å ring for å søng bursdagssangen - men gidde ittj te tlf.svarer. Så gratuelere me dan!! Heidi
( Gjest ) ( 25/02/2008 )

Heia alle sammen!!

Her kjæm ei litæ hælsning frå oss oppi feplingdaln. 21.5 minus idag. men nydele vinterver:). Ungan teste langrennsskian nesten kvar dag her, mens di vente utålmodi på meir sny i slalåmbakken:).
Sjøl stortrives e heime om dagan lamme Nicolas. Bynn å arbei ijæn i mai, så tiæ går fort.
Tobias stortrives i barnehagen, å ser bare dumt på me om e tilbyr han å va heime ein dag:).
Geir-Ole arbei som snekkar i kommun og stortrives mæ dæ.

Håpæ alt e bra mæ dåkker dar nere:) Savnæ store å små mykje!
Ska stekk innom næste gång vi ska neåver!
Beate-Aimeé ( Gjest ) ( 22/01/2008 )

heisann

Akkurat som Tone her, kom jeg også tilfeldigvis over siden deres via Nav. Veldig fin side. Det ser virkelig ut som om dere koser dere! Håper vi sees.
Ronja ( Gjest ) ( 18/01/2008 )

Kom tilfeldigvis innom her på en "surferunde"

Så flott hjemmeside dere har. Kom tilfeldigvis innom etter å ha sett annonnse om barnehagen fra nav.no. Må si dere virkelig har lagd en kjempefin hjemmeside og virker som en veldig fin barnehage. Ha en flott dag videre! Hilsen mæ som er hjemme med datteren min
Tone ( Gjest ) ( 17/01/2008 )

Takk!

Tusen takk til Au for en kjempefin juletrefest! Så artig å se hvor mange som møter opp og hvor flott barna har det.
Tusen takk for alle de fine tingene vi fikk fra loddsalget. Vi gleder oss til å bruke det i barnehgen:)
Hilsen fra Camilla, Styrer i Akvariet.
( Gjest ) ( 14/01/2008 )

Et fint år!

Tusen takk for alle hilsninger i gjesteboka. Det er kjempeartig å få tilbakemeldinger fra brukere av barnehagen og alle andre som besøker hjemmesiden vår!
Håper alle får en rolig og avslappende jul sammen familie og gode venner! Vi gleder oss til å treffe dere igjen, uthvilte med gode ferieminner:)

God Jul & Godt Nyttår ønskes dere fra oss i Akvariet Barnehage.
Camilla, Styrer ( Gjest ) ( 21/12/2007 )

Ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!:)
Lena ( Gjest ) ( 19/12/2007 )

Jeg vil ønske dere alle en riktig god juletid!:) Hilsen Ane
( Gjest ) ( 12/12/2007 )

...

... ( Gjest til ) ( 03/12/2007 )

Mer skryt !

Heisann!

Jobber i en "konkurrerende" bedrift til vanlig, men er for tiden hjemme i fødselpermisjon. Sitter og ser på hvor forskjellige barnehagenes hjemmesider kan være mens babyen sover. Hadde bare lyst til å si at deres side var toppers!
( Gjest ) ( 13/11/2007 )

Skryt

Nå var det lenge siden jeg har vært inn her, hadde glemt hvor bra side barnehagen har. Tror jammen den har blitt enda bedre. Om mulig. Kjempekoselig å lese referat fra turene og se bilder av barna! Dere er en super gjeng som tar vare på barna våre!
( Mamma til Maria ) ( 22/09/2007 )

Heia alle sammen. Vil bare takke for tiden jeg fikk være sammen med dere på akvariet. Jeg har fått meg ny jobb og gleder meg masse til å begynne på Markaplassen barnehage. Det har vært kjempe koselig å være sammen dere de dagene jeg jobbet hos dere. Ønsker dere en riktig fin barnehage høst. Stor klem fra Pia
( Gjest ) ( 31/08/2007 )

Hei alle sammen i akvariet!

Ja, nå er det nytt skoleår for meg og tankene glir tilbake til de fine praksis ukene jeg hadde i akvariet i fjor. Tenker ofte på dere, og det er bare å ringe om dere trenger meg:) Akvariet er en flott barnehage å få være i. Hilsen fra Ane:)
( Gjest ) ( 30/08/2007 )

Takk for en fin tid i Akvariet:)

Ja, da er vi straks klar for å forlate Trondheim og flytte nordover til Fiplingdalen. Lillebror er nå født, og har fått navnet Nicolas. Tobias er stolt storebror.
Det er vemodig å bryte opp fra barnehagen, hvor Tobias har fått så mange fine venner og har trivdes så godt. Som ansatt vil jeg takke for to fine år sammen med dyktige og blide kollegaer, samt nydelige barn og ikke minst kjempetrivelige foreldre.
Vi ønsker alle sammen en riktig god sommer, og lykke til videre!!

Klemmer fra Tobias og Beate-Aimeé
( Mamma til ) ( 07/07/2007 )

GO SOMMER:=)

Hei alle foreldre,barn og ansatte i Akvariet barnehage..
Edward og mamma Anne ønsker alle en riktig gooooo sommer.
Vi sees snart igjen..lykke til med barna som begynner på skole i august,en ny utfordring og det bli vel spennende.
goooooo sommer!!!!
Anne og Edward ( Mamma til ) ( 07/07/2007 )

Hei Tone!

Takk fer hælsinga på hjemmesida vårres! Skjønne du hi verri på Inderøya å sjett at vi heill på å snekkere... Det kainn heinn det bli ein liten feritur, men det bli nok mæst snekkering i sommer på oss ja! Greitt å hoill på med det når barnehagen e stængt sju! Eillers må æ sei at æ vart litt imponert over barnehagen du arbe i - mang turmål ha dåkk - og det like æ! Du får ha en flotters sommer, å så kainn det jo sainnele heinn vi træffes vess du e i heimskjærån...!!
Linda i Kribelin ( Gjest ) ( 07/07/2007 )

Til alle barn, foreldre & personale i Akvariet!

( Gjest ) ( 06/07/2007 )

GOD SOMMER

Heia alle sammen. Nå er det jammen lenge siden jeg har sett dere. Håper alle har det bra. Jeg har det kjempe fint.Vil ønske store og små en riktig god sommer, kommer og besøker dere om ikke lenge.Hilsen Pia.
( Gjest ) ( 17/06/2007 )

Heia alle sammen

Hei på dere! Jeg vil bare si takk for sist å håper dere alle har det bra. Det er så koselig å få komme innimellom å få være sammen med dere. Jeg storkoser meg når jeg er på jobb sammen dere. Ønsker dere ei toppers helg så snakkes vi. klem fra Pia.
Pia Sand ( Gjest ) ( 20/04/2007 )

Ja da er vi inne på siden deres å titter igjen.Masse koselig her ja. Julie snakker om dere ofte og savner dere alle masse.Vi må snart få til en tur til dere nå tror jeg.Men vi må vente til formen til mor blir litt bedre, er sååå kvalm sjø..... Hmm hva er grunnen til det tro?!
Vi ringer dere nærmere for å avtale tidspunkt for besøk.Men fredag 4 mai blir kanskje aktuell.Passer det kanskje? Riktig god helg til dere alle!!! Klemmer fra Julie og Lena
( Gjest ) ( 13/04/2007 )

GOD PÅSKE!

Hei hei alle sammen i Akvariet barnehage! Her kommer en påskehilsen fra Sverresborg alle` barnehage! Nyt fridagene og påskesolen, når vi er tilbake er det vår!!Jippi!!
Påskeklæm fra
Hilde, styrer i Sverresborg alle` barnehage ( Gjest ) ( 30/03/2007 )

God påske!

Håper på sol og en god påske til store & små!!

Hilsen fra Camilla & co
( Gjest ) ( 30/03/2007 )

Heia!

Ja, nå har vi vært oppi Fiplingdalen en stund. Tobias storkoser seg med aking, skuterkjøring og skigåing. Deltar på cuprenn, og har fått prøvd seg i slalåmbakken:). Akkurat nå har vi knallfint vær! -Med sol og masse snø har vi absolutt fått påskestemning!
Vi savner dere alle sammen masse, og ønsker små og store en fantastisk påskeferie:).
Tobias og Beate ( Gjest ) ( 23/03/2007 )

Som nyansatt

Som nyansatt i Akvariet barnehage der jeg er så priviligert å få jobbe to dager med småfiskan å to dager med storfiskan i uka vil jeg bare få si til alle at jeg har endelig funnet drømmejobben min.Fantastiske barn har vi i Akvariet barnehage og ikke minst en fantastisk styrer Camilla.
( Gjest til ) ( 26/02/2007 )

Så hyggelig med hilsener på hjemmesida vår, personlig synes jeg det er utrolig morsomt når engasjerte foreldre og besøkende legger igjen en hilsen!:) Og takk for koselig tilbakemelding på referat, Beate!:)
Lena ( Gjest ) ( 25/02/2007 )

en liten hilsen fra asia-land til store og smaa og foreldre i barnehagen. takker for en super arbeidserfaring, og for at jeg har faatt blitt kjent med alle de soote, fantastiske barna :) tenker paa dere titt og ofte. kommer fort paa besook da jeg setter mine footter paa norsk jord.
Store-Stine ( Gjest ) ( 23/02/2007 )

supert at det ikke ligger inn sperre på bildene. skal søke barnehage plass, og da er det gøy å se så flotte bilder.Tusen takk for titten.
( Gjest ) ( 14/02/2007 )

Heisann igjen! Tuuusen takk for kjempekoselig besøk på bursdagen min i helga. Babyen,Endre, var kjempenydelig! Mamma ble helfrelst...... og jeg også. Artig å se igjen Henrik og Mia også. Tenker ofte på dere alle. Savner dere masse, men trives veldig her i Bjugn også. Vil ikke flytte til byen igjen nei. Alt ligger så godt til rette for en god og trygg oppvekst her ute. Mange gode aktivitetstilbud. Jeg danser ballett på kulturskolen hver onsdag. Hadde ei kjempestor oppvisning til jul. Kjempegøy!! Skal komme på besøk til dere snart!!
Klemmer fra Julie og Mamma ( Gjest ) ( 13/02/2007 )

Nydelig referat fra gymsaltur

Som mamma er det et høydepunkt å få lese referat om barnet sitt på tur. Og som ansatt er det like stor glede å lese om alle vi andre barna, og deres opplevelser på turen. Kan tydelig se hver en situasjon for meg:). -Nydelig Lena! Referatene er så levende og godt gjenfortalt, at en lett kjenner stemningen når en sitter og leser foran en ellers stille og kjedelig pc..
( Mamma til ) ( 08/02/2007 )

Koselig juletrefest:)

Au har igjen arrangert en koselig juletrefest for våre flotte barn:). Tenker det var mange svette og trøtte barn etter dagens begivenhet:). Gleder oss allerede til neste år!!
( Mamma til ) ( 28/01/2007 )

Fantastiske referat!

Som mamma må jeg si at personalet i Akvariet barnehage skriver fantastiske referat. I en superhetisk hverdag er det å sette seg foran pc og forventningsfullt lete etter nye referat på hjemmesiden et godt pust i bakken. En får et godt innblikk i hva barnehagehverdagen består av og det er så godt å få med seg all omtanke og kjærlighet man kan lese mellom linjene. Latteren sitter løst når en leser om barnas kommentarer og ofte kommer det et par tårer i ren stolthet når man leser om sine egne gull:) Fortsett det gode arbeidet!
Mamman til Henrik & Mia ( Gjest ) ( 17/01/2007 )

Godt nyttår Camilla og alle andre ansatte i Akvari

Hei hei, jeg ville bare skrive en liten nyttårshilsen og ønske dere velkommen til oss i Sverresborg alle` barnehage på planleggingsdagen den 12.januar! Kjempetrivelig at vi har fått til et så godt samarbeid!
Gleder meg til å være med å videreutvikle det!
Kjempefin hjemmeside dere har bygget opp forresten! Vi har også startet med oppbyggingen av vår hjemmeside (www.sverresborgallebarnehage.no)og vet at det ligger mye arbeid bak!Men det blir jo så bra!! Det er jo kjekt for alle med ei god hjemmeside!
Vi gleder oss til nyttårsbordet på lørdag, da skal vi kose oss alle sammen! Vi snakkes!
Hilde styrer i Sverresborg alle` barnehage ( Gjest ) ( 05/01/2007 )

God jul!:)

Ønsker med dette foreldre og barn en riktig god jul og et godt nyttår!
Juleklem fra
Lena ( Gjest ) ( 21/12/2006 )

Hei Tone!

Takk fer sist ja! Einn at æ mått te IKEA fer å træff ijænn dæ da... Arti! Takk fer hælsinga på hjemmesida vårres! Det va kjæmpekosle:-) Mått jo bærre skriv ei hælsing tebake å da. Fin hjemmeside har dåkk ferræsten. Hæls tebake te Trine fra mæ, å så får du ha ei rættle god jul, og godt nyttår! Ps: det kainn jo heinn vi træffes i jula!! Klæm:-)
Linda i Kribelin ( Gjest ) ( 18/12/2006 )

Hei alle i Akvariet!

Elida og Joakims bestemor fra nord hilser masse til dere.
det er morsomt å gå inn på deres side og få et innblikk i mine gullungers hverdag. Jeg er så glad for at Joakim også fikk komme til dere, det ser ut som begge to har det kjempe bra.
Bestemor Ingebjørg. ( Gjest til ) ( 19/09/2006 )

Heihei!<3<3

Skikkelig fin hjemmesie... har alltid ment at voksne ikke er så flinke, men det er du=)
Hilser til mamma ooog Magnuus<3<3
Therese<3 ( Gjest ) ( 11/09/2006 )

En etterlengtet hilsen!

Sender en hilsen til akvariet barnehage, min kjære søster som styrer og mine to gullonkel barn, Henrik og Mia
Onkel Christian ( Gjest ) ( 04/08/2006 )

Nytt barnehageår!

Ønsker alle brukere av Akvariet barnehage tilbake etter en velfortjent ferie! Nytt og spennende år med mange muligheter ligger foran oss. UTROLIG Å SE UTVIKLINGEN PÅ BARNA, ETTER TRE UKER MED SOMMERFERIE! Bedre jobb får man ikke:) Vi er igang med ansette en ekstra assistent,personalrommet står straks klart og undertegnede har fått eget kontor.... Vi er i stadig utvikling, herlig!

Hilsen fra Camilla
Camilla ( Gjest ) ( 04/08/2006 )

Go` sommar:)

Ette ein fin sommarfæst bynn dæ så smått å bi tid før feri. Vil takk aill ongæ, føreldre og ansatte før et trivele år, og ønsk aill ein go sommarferi!

Hilsen Tobias, Geir-Ole og Beate-Aimeé:)
( Mamma til ) ( 30/06/2006 )

Så flott:)

Hei hei. så Camilla hadde skrevet til oss på forumet til Fotogruppa v. DMMH, og fikk lyst til å ta en titt. Kjempeflott side, og så mange flotte bilder!
Bente ( Gjest ) ( 19/05/2006 )

Praksisplass

Heia har vært kjempeheldig å ha fått praksisplass i Camilla sin barnehage.Er kjempetakknemelig for det.Ser fram til 6 månder med alle barna i barnehagen.
Mamma til Magnus ( Mamma til ) ( 03/05/2006 )

Grattis m 1års dagen!

Hei. Ville bare si gratulere m dagen som har vært, va synd at jeg ikke kunne være m å feire...men d blir jo flere feiringer! Lykke t videre m barnehagen, vi er kjempe fornøyd:-)!
Helen ( Mamma til ) ( 08/04/2006 )

Inspirerende!

Som styrer i en enavd.barnehage er jeg stadig på jakt etter gode tips. Fikk masse inspirasjon fra deres side. Min mann er ivirg akvarist og likte spesielt deres navnevalg på barnehagen :-) Lykke til videre. Håper dere får mange jubileumsfester framover. Min barnehage, Salem, feirer 30 år januar 07. Lykke til videre. Gunn-Elin Bakke, Salem barnehage
( Gjest ) ( 01/04/2006 )

Kjempe bra!

Denne likte jeg..=)kjempe kult akvariet og stå på masse klem..
( Gjest ) ( 28/03/2006 )

=(=(=(=(=(

Hello kult akvariet men trengs ikke og være sperring på alt..
( Gjest ) ( 28/03/2006 )

Fortsatt hyggelig med tilbakemeldinger:)

Ikke noe problem å ordne en flott hjemmeside med bare nydelige barn:) Barna i Akvariet er blitt svært så fotogene, og det er kjempestas å få lov å ta så masse bilder av dem. Og med dyktige medarbeidere som skriver levende referater og står på i hverdagen, har vi gode forutsetninger for å nå hovedmålet vårt: "I Akvariet barnehage skal alle trives". Det er utrolig hyggelig at dere tar dere tid til å sende en hilsen, det varmer masse og gir motivasjon til å gi en ekstra innsats! Fortsett med det, og til foreldre til små og store fisker i Akvariet: skriv gjerne en hilsen dere og:)
Camilla ( Gjest ) ( 05/03/2006 )

Savner dere masse!

Hei hei alle sammen i Akvariet! Jeg har nå fått TigerTunet Familiebarnehage oppe å gå, og stortrives med det. Men må innrømme at jeg savner både store og små i Akvariet masse!! Håper alt er bra med både barn, foreldre og ansatte. Jeg er stadig innom hjemmesiden deres, og blir inspirert på nytt hver gang :)
Jeg tar med meg gjengen min og kommer på besøk så fort det lar seg gjøre!
Stor klem fra Marthe
Marthe som har permisjon ( Gjest ) ( 17/02/2006 )

Så bra!

Hei camilla. Du er flink du! Gratulerer med barnehagen og for en flott hjemmeside. Æ e imponert. stå på! klem fra Michelle tidligere medstudent fra Dmmh
( Gjest ) ( 26/01/2006 )

Hilsen fra SolRegn familiebarnehage

Hei igjen til alle barn og voksne i barnehagen. Tusen takk for at vi fikk lov til å kome å hilse på dere. Barna storkosa seg. Vi klarte å holde alle våkne på turen hjem med deilige nystekte boller;-)Du har en kjempefin barnehage som du kan være stolt av Camilla. Håper vi kan møtes med barna igjen. Enten til dere eller her i vår barnehage.
( Gjest ) ( 22/01/2006 )

En hilsen!

Jeg er kjempeimponert over hjemmesiden deres. Satt her og skulle gjøre meg kjent med intranett, men havnet inn på hjemmesiden deres. Så fin og oversiktlig. Skjønner godt at foreldrene er fornøyd med dette!
Kolstad familiesenter ( Gjest ) ( 19/01/2006 )

Meget Imponerende......

Heisan Camilla.... vil bare gratulere med flott barnehage og hjemmeside.... her er det virkelig barna som er i fokus...håper alt er bra med dere og at vi ses snart....
Klemmer Birgitte,Alexander og Marcus i Sandefjord
( Gjest ) ( 17/01/2006 )

Jul!:)

Vil bare ønske alle ansatte, barn og foreldre en riktig god jul og et godt nyttår!:)
Julehilsen fra Lena :)
Lena (student) ( Gjest ) ( 21/12/2005 )

Flott hjemmeside

Heisann,
Etter at du sendte ut info om å samle inn brukte briller så måtte jeg inn og se på hjemmesiden og jeg må si jeg er imponert, Camilla! Utrolig med alt du har fått til. Du må ha mer enn 24 timer tilgjengelig på en eller annen måte.. Barna som går i barnehagen din tror jeg er heldig, for jeg har veldig sans for profilen deres med vekt på miljø, kosthold og engasjement. Mine to yngste begynner i barnehage etter jul, og dette blir noe å strekke seg etter! Ta til deg rosen for den er fortjent.
Ha en fin førjulstid, så snakkes vi etter hvert. (Jeg skal se om vi kan komme innom med gamle klær/leker/briller en dag)
Åshild (venninne) ( Gjest ) ( 12/12/2005 )

Hei alle sammen!

Jeg er stadig innom gjesteboka for å lese hilsningene! Artig å se at det legges inn så mange:) Camilla: Lykke, lykke til med barnehagen din! Etter å ha blitt kjent med deg, er jeg sikker på at barnehagen din er en god plass å være! Spennende å få være med på prosessen! Magnhild: hvordan står det til med guttene? Kanskje vi får se dere i jula? Nina: Vi gleder oss til dere kommer tilbake, så får dere se hvordan Blekksprutene tar ansvar i hverdagen:) Linda: Så artig å høre fra deg! Grattis med ny jobb! Regner med at du har full kontroll:) Gleder meg til å høre mer i sommer, klart vi kommer! Til alle andre som er innom hjemmesiden: Kos dere i førjulstiden, og ha en God jul sammen familie og venner! Hilsen fra Camilla
Camilla ( Mamma ) ( 05/12/2005 )

Hei Camilla!

Det er Linda Øyen som skriver en hilsen til akvariet barnehage, jeg vet ikke om du husker meg, men vi satt i SR sammen på DMMH og så er jeg søskenbarnet til Ketil. Fikk tips av Ketil om denne hjemmesiden din, og jeg må si at det er et flott arbeid og en fin barnehage. Fra 1.januar starter jeg i Buvika, i en splitter ny barnehage, har vært heldig og få 100% fast jobb som ped leder. Etter noen år i vikariater og med erfaring så lysner det opp. Men iallefall, en flott hjemmeside som jeg kommer til og gå inn på for og se om det er noen lure tips og ideer.Ser også at du har hjulpet min klasse venninde Camilla fra DMMH. JEg må si jeg blir imponert over et så godt arbeid og engasjement. LYkke til videre, artig og se hjemmesiden :) vi snakkes vel igjennom Ketil og kanskje til Ørlandets storslagene brylupp til sommeren. Linda :)
( Gjest ) ( 05/12/2005 )

Hei alle sammen!

Måtte jo innom og hilse på dere alle sammen.
Tiden har gått fort siden Ann Katrin og jeg var hos dere i praksis, og det var veldig lærerikt og trivelig. Nå er vi snart imål før juleferien, men vi skal ikke slappe helt av...Må planlegge litt før vi igjen kommer til dere i uke 2
og det gleder vi oss til.
Til vi sees. HA EI TRIVELIG FØRJULSTID MED MASSE KOS.
Nina (1.års student v/ DMMH) ( Gjest ) ( 03/12/2005 )

Heia!!

Ja, da e Tussestua fam.barnehage endelig åpna!!
Det har, som du sikkert vet alt om, vært knall hardt arbeid, men no e vi altså i mål!! Gjenstår litt oppussing, men det e heldig vis ikke så mye!!
Takke igjæn for all god hjælp under forberedelsan!!
Vi snakkes :)
Camilla Kokaas ( Gjest ) ( 18/10/2005 )

Hilsen i fra nord

Heisann Camilla!
Håper det er bra med dere der nede, og at dere ikke holder på å regne bort, sånn som oss her i nord.. Hjemmesida di var skikkelig bra, så den kan du være stolt over:-)Hils dine så mye! Vi snakkes om ikke lenge!
Magnhild (venninne) ( Gjest ) ( 25/09/2005 )

Heia!!

Da va æ å kika på sida di igjæn da veit du!! Den e kjæmpe!!! Vi pusse opp å jobbe på spræng for å få færdi barnehagen min!! Har itj fått all godkjenningan enda, så det går itj så fort, men håpe vi snart e i havn....
Snakkes!!
Klæm fra Camilla ;)
Camilla Kokaas ( Gjest ) ( 18/08/2005 )

Imponerende !

Hei Camilla.
Vi måtte skynde oss å sjekke hjemmesidene dine etter at vi hadde møte om regnskapet. Vi takker for at du valgte oss som regnskapsfører. Vi vil også reklamere for dine hjemmesider til de andre barnehagene vi fører regnskap for.
Barbro og Lars Aage ( Gjest ) ( 11/08/2005 )

Dette er bra!!

Gratulerer Camilla. Prosjektet ble virkelighet og det ble knallbra. Med det engasjementet er jeg ikke overrasket. Stå på!
Svanhild L. Gjershaug ( Gjest ) ( 19/07/2005 )

Flott hjemmeside!!

Heia!!
Hjæmmesida di va kjæmpe fin!! Det e tydelig at barnehagen har tatt form, å det virke som en god plass å vær!!
Takke for all god hlælp æ har fått fra dæ så langt, å håpe at Tussestua familiebarnehage snart e en realitet!!
God sommer ;)
Camilla Kokaas ( Gjest ) ( 14/07/2005 )

Morsomt og lese

Hei Camilla vi er så heldige å ha fått plass til vår Magnus på 3 år fra august. Han gleder seg veldig til og begynne i (barnehagen min ) KJempefin hjemmeside. Merete og Lars Kleveland .
Merete Kleveland ( Gjest ) ( 06/07/2005 )

Artig med hilsninger!

Mere mere!
Jeg koser meg med å lese kommentarer:O) Helen: vi trives sammen med Stine og! det er superartig å drive barnehage med så mange hyggelige og engasjerte foreldre... Kari: Bilder kommer fortløpende:O)

God sommer fra Camilla ( Mamman til Henrik og Mia, og litt engasjert i barnehagen:O))
( Gjest ) ( 05/07/2005 )

GRATULERER

Hei Camilla! Gratulerer med oppstart og kjempefin hjemmeside! Dette blir morro! Kanskje vi får se bilder av utearealene også?
Kari Neergaard ( Gjest ) ( 05/07/2005 )

Gratulere med hjemmeside!!!

Hei:-)
Som stolte foreldre måtte vi inn å sjekke hjemmesida der lillejenta vår pryda forsiden! Vi er kjempe fornøyd med alt dere har gjordt og Stine stortrives! Stå på:-)
Stor hilsen fra mamma og pappa til Stine!
Helen ( Mamma til ) ( 02/07/2005 )


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...